Cnm bende rosi istiyorum eğer esimde yuvarlak hücre varsa bi ay sonra doktordan randevumuz var mikro tese tüp bebek için inşallah çıkarsa gerek kalmaz ama bildigime gore rosi yöntemi 2017 den beri Türkiye de var şuana kadar 7 gebelik gerçekleşti diye biliyorumHerkese merhaba.esim mikro tese ameliyatı oldu ve spermatid denen kuyruksuz sperm bulundu ve bu spermler sadece rosi teknigi ile tup bebeğe uygun oluyormuş.arastirdim sanırım çok çok yeni bi yöntem umutsuzluga düştüm aranızda bu yöntem uygulanacak olan varmi ya da bilginiz varmi biraz daha beklemeli mi çok kararsizim
2 senede7gebelik mi cok azmis oyle degildir insallah rosite gerek kalmamasi icin tese de sperm mi cikmasi gerekiyor?Cnm bende rosi istiyorum eğer esimde yuvarlak hücre varsa bi ay sonra doktordan randevumuz var mikro tese tüp bebek için inşallah çıkarsa gerek kalmaz ama bildigime gore rosi yöntemi 2017 den beri Türkiye de var şuana kadar 7 gebelik gerçekleşti diye biliyorum
Kuyruklu sağlıklı sperm çıkarsa tese de gerek kalmıyor cnm belkide yeni olduğu için kimse denemiyor yeni yeni televizyonlarda çıktı oda bi ihtimal cnm 7 gebelikte güzel sağlıklı2 senede7gebelik mi cok azmis oyle degildir insallah rosite gerek kalmamasi icin tese de sperm mi cikmasi gerekiyor?
İnsallah bu teknige gerek kalmaz spermler cikarKuyruklu sağlıklı sperm çıkarsa tese de gerek kalmıyor cnm belkide yeni olduğu için kimse denemiyor yeni yeni televizyonlarda çıktı oda bi ihtimal cnm 7 gebelikte güzel sağlıklı
İnşallah hic kolay değil inşallah bu imtihanı kolay verenlerden eyler allahİnsallah bu teknige gerek kalmaz spermler cikar
Inşallah normal sperm çıkar canım da gerek kalmaz rosi yeCnm bende rosi istiyorum eğer esimde yuvarlak hücre varsa bi ay sonra doktordan randevumuz var mikro tese tüp bebek için inşallah çıkarsa gerek kalmaz ama bildigime gore rosi yöntemi 2017 den beri Türkiye de var şuana kadar 7 gebelik gerçekleşti diye biliyorum
Azosperm hastalarında canım biliyorsun sperm çıkışı normal yolla olmuyor ve micro tese amelyati olmak zorunda kalıyorlar.bu amelyati olunca da herşey bitmiyor kiminde sperm bulunuyor kiminde bulunmuyor.bulunanlar da kendi içinde gruplara ayrılıyor kiminde kuyruklu normal sperm bulunurken kiminde kuyruksuz normal spermin bi önceki evresi olan yuvarlak sperm bulunuyor buna spermatid deniyor.kuyruklu olmayan bu spermin tup bebekle oluşması için rosi denen yöntem kullanılıyor.yani rosi sadece yuvarlak spermlerin döllenmesi için kullanilan bir yöntem aklına takılan başka bisey varsa anlatayım canimBu rosi yöntemi nedir nasıl oluyor ben bu konuda hiçbir şey bilmiyorum bilen varsa cvp verebilir mi
Gayet güzel anlattın teşekkür ederimAzosperm hastalarında canım biliyorsun sperm çıkışı normal yolla olmuyor ve micro tese amelyati olmak zorunda kalıyorlar.bu amelyati olunca da herşey bitmiyor kiminde sperm bulunuyor kiminde bulunmuyor.bulunanlar da kendi içinde gruplara ayrılıyor kiminde kuyruklu normal sperm bulunurken kiminde kuyruksuz normal spermin bi önceki evresi olan yuvarlak sperm bulunuyor buna spermatid deniyor.kuyruklu olmayan bu spermin tup bebekle oluşması için rosi denen yöntem kullanılıyor.yani rosi sadece yuvarlak spermlerin döllenmesi için kullanilan bir yöntem aklına takılan başka bisey varsa anlatayım canim
Ne yazikki bu teknikte sanirim dunyyada 184 basari gosterilmis tabi bunlarin kaci hayata saglikli olaarak gelmis bilinmiyor.acikccasi cnm ben sanirim biraz ara verecegim tup bebeek olayina.cunku bizde normaalsperm yok suan.psikolojik olarak maaddi olaarak hazir olmaak gerekiyor. Tese ve rosi ucreti ayri ekleniyorGayet güzel anlattın teşekkür ederim
Ben bu rosi olayına pek güvenemiyorum en iyisi sağlıklı spermlere ulaşıp, daha sonra tüp bebek yapmak böyle daha mantıklı sanki.Ne yazikki bu teknikte sanirim dunyyada 184 basari gosterilmis tabi bunlarin kaci hayata saglikli olaarak gelmis bilinmiyor.acikccasi cnm ben sanirim biraz ara verecegim tup bebeek olayina.cunku bizde normaalsperm yok suan.psikolojik olarak maaddi olaarak hazir olmaak gerekiyor. Tese ve rosi ucreti ayri ekleniyor
Malesef bende aynı sebepten bu sene yaptıracağım diye düşünürken vazgeçtim eşim ameliyattan çıktı doktor gözünüz aydın dedi havalara uçtum meğer bulunan yuvarlak spermmis rosi yapcaz dedi o sira ne yaparsan yap dedim kendi kendime çünkü öyle bi konustuki normal bisey sandım sonra araştırınca dünya başıma yıkıldı yok denecek kadar az bir ihtimal ve 30 bin masraf çıktı diğer kalemler hariç şuan çok umutsuzum inanılmaz mutsuzum doktora çok kızıyorum çünkü ben bu duruma alıştırmıştım kendimi orda sanki normal bi sperm bulunmuş gibi konuşması sonrasında kaynanamdan duyduğum bak gördünmü abarttın da abarttin yorumları sonrasında yöntemi araştırmam ve bunca mutluluktan sonra yere cakilis...Ne yazikki bu teknikte sanirim dunyyada 184 basari gosterilmis tabi bunlarin kaci hayata saglikli olaarak gelmis bilinmiyor.acikccasi cnm ben sanirim biraz ara verecegim tup bebeek olayina.cunku bizde normaalsperm yok suan.psikolojik olarak maaddi olaarak hazir olmaak gerekiyor. Tese ve rosi ucreti ayri ekleniyor
Cnm geçmiş olsun moralini bozma bunları da asacağız bi bakacağız elimizde çocuğumuz bunları düşünüp keşke bu kadar üzülmeseydik diyeceğiz herşey geçer bu dünyada olmazsa obur dünyada verir allahMalesef bende aynı sebepten bu sene yaptıracağım diye düşünürken vazgeçtim eşim ameliyattan çıktı doktor gözünüz aydın dedi havalara uçtum meğer bulunan yuvarlak spermmis rosi yapcaz dedi o sira ne yaparsan yap dedim kendi kendime çünkü öyle bi konustuki normal bisey sandım sonra araştırınca dünya başıma yıkıldı yok denecek kadar az bir ihtimal ve 30 bin masraf çıktı diğer kalemler hariç şuan çok umutsuzum inanılmaz mutsuzum doktora çok kızıyorum çünkü ben bu duruma alıştırmıştım kendimi orda sanki normal bi sperm bulunmuş gibi konuşması sonrasında kaynanamdan duyduğum bak gördünmü abarttın da abarttin yorumları sonrasında yöntemi araştırmam ve bunca mutluluktan sonra yere cakilis...
Sağol canım allah razı olsun bu da bizim sinavimizmiş hayırlısı olsun ne diyelimCnm geçmiş olsun moralini bozma bunları da asacağız bi bakacağız elimizde çocuğumuz bunları düşünüp keşke bu kadar üzülmeseydik diyeceğiz herşey geçer bu dünyada olmazsa obur dünyada verir allah
Aynen cnm allah hayirlisini versin kolaylık versin sabir versin bizlereSağol canım allah razı olsun bu da bizim sinavimizmiş hayırlısı olsun ne diyelim
Cnm rosi fiyatı ne dediler bana dediler 3 buçuk bin lira istedilerMalesef bende aynı sebepten bu sene yaptıracağım diye düşünürken vazgeçtim eşim ameliyattan çıktı doktor gözünüz aydın dedi havalara uçtum meğer bulunan yuvarlak spermmis rosi yapcaz dedi o sira ne yaparsan yap dedim kendi kendime çünkü öyle bi konustuki normal bisey sandım sonra araştırınca dünya başıma yıkıldı yok denecek kadar az bir ihtimal ve 30 bin masraf çıktı diğer kalemler hariç şuan çok umutsuzum inanılmaz mutsuzum doktora çok kızıyorum çünkü ben bu duruma alıştırmıştım kendimi orda sanki normal bi sperm bulunmuş gibi konuşması sonrasında kaynanamdan duyduğum bak gördünmü abarttın da abarttin yorumları sonrasında yöntemi araştırmam ve bunca mutluluktan sonra yere cakilis...
30bin e yakın bi fiyat çıkardılar canimCnm rosi fiyatı ne dediler bana dediler 3 buçuk bin lira istediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?