Erkek İnfertilitesi Rosi deneyenler veya denemeyi düşünenler var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hayat57

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2018
1.341
1.301
133
36
Çocuk için uğraşanlar hatta yıllardır bu uğurda mücadele edenler. Hadi gelin burada buluşalım, konuşalım, dertleşelim.

evliligimin 5 .yılını bitirdim 4 yıldır bu azosperm illetiyle ugraşıyoruz akşam eve gitmek istemiyorum çogu zaman evdeki sessizlik dayanılmaz bir hal aldı artık allahım dayanma gücü versin .2 sene oldu celalettinhocadayız daha yeni elongo 2 yi gördük testlerde daha çok yolumuz var yani bide üstüne bende kanda pıhtılaşma çıktı hepsi üst üste geliyor

Ahh seni o kadar iyi anlıyorum ki cnm,şu 10 senelik süre zarfı içinde neler çektiğimi ve halı hazırda neler yaşadığımı bir anlatmaya kalkışsam günler yetmez....Peki eşinin azospermi sebebi ne? Bide 4 sene çok uzun bir süre,daha önce hiç mikrotese ameliyatı oldu mu?

eşimde genetik azf d delasyonu ,prostat kisti,hipogonadizm(hormon düşüklügü),testisler küçün herşey var yani hiç micro tese olmadı iki sene celalettin hocada 2 senede oldugumuz şehirde tedavi oldu celalettin hocadan önceki 2 sene çöp oldu yanlış tedavi uygulamışlar

Şu an tedaviniz nasıl gidiyor

En son test bu şekildeydi hoca artık size bırakıyorum tedaviye devam edebilirsiniz mesa destekli tese ile roside yapabilirsiniz dedi biz devam edecegiz sperm çıkana kadar

Arkadaşlar merhaba
bizim rosi maceramız kasım 2019 da baslamistinaralikta transferim oldu ve sonuç negatif cıktı sonrası malum dinenme sürecine geçildi 2 ay dediler bize ve 2 ay geçtikten sonra ben hiç denemek istemedim ve covid cıktı kendiliğinden iptal oldu 2 deneme bu sürede istanbulda bi dr araştırmasına girdim tavsiye üzerine bi kadın doğum dr a gittik tanıdık tavsiyesi üzerine onlarda orda tupbebek yapmışlardı bizde danışma için hani istanbulda rosi yapan varmı bizi yönlendirsin diye hem bende kontrol olmuş olurum o surecte bi baktık ki rahminde yara varmis :) uzun zaman yeni oluşan bisey değilmiş ve miomlar da var tabi hatta boyutları büyük yani bu rosi işleminde muayne olduğumda bunlar görülmemişti ve tabiki bunların varlığı ile hamile nasıl kalınınki yada olumlu sonuç alınır.. anlicaniz eğer oraya gitmek isterseniz önce başka bi dr da muayne olun emin olun oyle gidin biz şimdilik istanbulda denicez şansımızı olmadı ankarada dondurulmuş tup var aralığa kadar herşeyin en hayırlısı bizim için

Gelişmeleri size yazarım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…