Avonun göz makyajı temizleyicisini öneririm ben hep onu kullanıyorum çok güzel temizliyor rimeli
Avonunkinide kullaniyorum ben..güzel temizliyor ama bende gözlerimi yakti niveaya gectim..4.yü bitirdim yanilmiyorsam delikafaduldendelikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Avonun göz makyajı temizleyicisini öneririm ben hep onu kullanıyorum çok güzel temizliyor rimeli
başka sitelerde rosense ile ilgili bilgi okuyunca içinde SLS Var diye yazmışlar yüz temizlem jeli ,köpüğü.toniğinde varmış
SLS:Sodyum laurly sulfate ne anlama geldiğini bilmiyorum ama zararlı bir maddeymiş internetten araştırdığım kadarıyla diş macunu ve şampuanda bile varmış ne diyimm araştırdıkça kafam karıştırdı aramızda kimyager falan varsa [/B]ona sorsak aslında almak da istiyorum netice de arkadaşlarında dediği gibi yerli malı bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazsın
kizlar rosense urunlerini nerden satin aliyorsunuz?
eczanelerden mi?
bir de rosense urunlerinin fiyatlari uygun mu, nasil??
Ya bende almak istiyorum gül suyunu falan almanyada fazla magazasi yok olanida bana uzak mecburen siparis vericem yilbasi dolayisiyla posta ucresi yok ama fiyatlar cok geldi bana..1 tane gül suyu 9.95 euro türkiyede 2-3 tane alinir o fiyata..siparisla kac gunde geliyorki arkadasimin annesi gelicek haftaya pazar gunu yetisirmiki??CADIARZU
bilmiyorum canım ben aratınca öyle buluyorum demek ki rosense'i netten almamak gerekiyor bulunduğun yerde mağazası yok mu neden netten almak istiyorsun ?
amanın duyunca hemen baktım bende gülbirlik logosu var
netten almayın ozmn sahte cıkabilir :gitme: