elzemsin kantaron yağını dener misin? ama hakiki kantaron yağı olacak. En az 1 ay dene ve farkı gör.. tamamen iyileşene kadar da devam etarkadaşlar bende de rosacea var sanırım bi kaç doktorun teşhisi o yöndeydi.. aknilox tetradox clyndoxly roza vs kullandım ama geçmedi iyice azdı hatta yada hafifledi.. snra ben işi bıraktım evdeydim 1 hafta. o bir hafta boyunca hiçbir ilacı kullanmadım bıraktım tum ilaçları.. sadece yatmadan once yüz yıkama jelimle yıkadım kuruladım ve saf zeytinyagı sürüp yattım.. sabahta suyla yuzumu yıkayıp yıne zeytınyagı surdum.. 1 haftada cok sukur azaldı.. cildim karma t bolgem asırı yaglı..
birde bu hastalıga tea tree oil ve coconut oil yani çay ağacı yagı ve hindistancevızı yagı cok ıyı gelıyormus.. yurt dısından bu hastalıga sahıp olanların sıtesnde okumustum
onuda nası bulcamkielzemsin kantaron yağını dener misin? ama hakiki kantaron yağı olacak. En az 1 ay dene ve farkı gör.. tamamen iyileşene kadar da devam et
mrb arkadaşalr,
bir yıldır falan doktora gidiyorum sürekli doktor değiştirdim, tabi ilaç da ama hiç birisi çözüm olamadı. en sonunda geçen hafta gittiğim bir doktor biraz da kızarak bana roza olduğumu söyledi.burdao kuduğum uyarıları diyeti bana da verdi. ve eczanede hazırlanan bir sıvıyı yüzümde kızarıklık olduğu zaman 3-4 gün akşamları kullanmamısöyledi, bir de roza kremini sabah akşam yüzümü temizledikten sonra sürmemi söyledi. ama bu kremi kullanıyorum bir haftadır yüzüm acaip kurudu. yine dek ullanıyorum nemlendirici kullanmamamı söyledi güneş kremi ve bu verdiği kremle zaten cildimin yeterince nefes alamıycanı o yüzden bir de nemlendirici kullanıp iyice gözenekleri tıkamamamı söyledi. hepsi mantıklı ama cildim soyuluyor gibi, bu kremi nasıl kullanıcam hakkında başka bir önerisi olan var mı yoksa bir daha gideceğim doktora bu soyulmalar normal mi. bende öyle çok aşırı yok ama cildim o kadar hassas ki özellikle adet dönemim bittiğinde çok fena bakılmıycak kadar korkunç oluyo iki hafta da onun geçmesini bekliyorum kabus gibi bir hayatım oldu ömrümün yarısı kızarık geçiyo.
Arkadasim bende de hafif rozase teshisi kondu ilk olarak roza krem verdi o cildimi kuruttu tahris etti dahada kizartti ilaci kestim doktorda tahris ettiyse birakman ii olmus dedi tekrardoktira gittim zalorose kizariklik giderici kremi onerdi kizarikliklarim hafifledi bir haftadir kullaniyorm ilac bitince doktoruma sorup la roshce posayin kremi ve yuz yikama jelini kullanmayi dusunuyirmmrb arkadaşalr,
bir yıldır falan doktora gidiyorum sürekli doktor değiştirdim, tabi ilaç da ama hiç birisi çözüm olamadı. en sonunda geçen hafta gittiğim bir doktor biraz da kızarak bana roza olduğumu söyledi.burdao kuduğum uyarıları diyeti bana da verdi. ve eczanede hazırlanan bir sıvıyı yüzümde kızarıklık olduğu zaman 3-4 gün akşamları kullanmamısöyledi, bir de roza kremini sabah akşam yüzümü temizledikten sonra sürmemi söyledi. ama bu kremi kullanıyorum bir haftadır yüzüm acaip kurudu. yine dek ullanıyorum nemlendirici kullanmamamı söyledi güneş kremi ve bu verdiği kremle zaten cildimin yeterince nefes alamıycanı o yüzden bir de nemlendirici kullanıp iyice gözenekleri tıkamamamı söyledi. hepsi mantıklı ama cildim soyuluyor gibi, bu kremi nasıl kullanıcam hakkında başka bir önerisi olan var mı yoksa bir daha gideceğim doktora bu soyulmalar normal mi. bende öyle çok aşırı yok ama cildim o kadar hassas ki özellikle adet dönemim bittiğinde çok fena bakılmıycak kadar korkunç oluyo iki hafta da onun geçmesini bekliyorum kabus gibi bir hayatım oldu ömrümün yarısı kızarık geçiyo.
Rosa başımın derdi sanki hiçBenimde hamileliğimin 8-10.haftasında basladı ve 17. haftada o kadar kotu oldu ki 1 hafta rapor vemek zorunda kaldı doktorum.cenemin altında lenf duğumu olustu ve antibiyotik kullanmak zorunda kaldım.su an kıpkırmızı ve surekli sivilce cıkıyor,görenler yuzumun yandığını falan dusunuyor.sivilcelerden cok kızarıklık dikkat cekiyor.doktorum hamilikteki hormonların tetiklemiş olabileceğini dusunuyor.simdilik herhangi birşey yapılamıyor.ilk hamileliğimde boyle birşey olmamıştı.kabus gibi gircekten.umarım doğumdan sonra gecer.cunku hiç gecmeyecekmiş gibi duruyor
doğumdan sonra gecen var mı acaba?
Merhaba Rosa hastalığın ne olduBen de bugün gittim doktora akne rozase dedi aynı dimi roza ile yani.ilaç yazdı Faydası olur mu acaba kullanan var mı?