Röntgenden anlayan arkdaslar bakabilir mi

essilaa0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
4
1
27
Kaç gündür karın ağrısını ve sancisiyla bugün doktora gittim röntgen çekindim doktor bağırsaklarında skıntı var sorun gorunyor dedi ilaç verdi iki hafta sonra yine gel tomografi cek dedi anlayan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20240527_172316.jpg
    119,1 KB · Görüntüleme: 311
Bu grafi biraz eksik değil mi sizce? Yani ben anlamam ama teniniz de görünüyor. İlk defa böyle bir röntgen gördüm. Bilenler anlatır zaten.

Buradan bir şey ummaniz anlamsız.
Ha illaki bir şey duymak istiyorsanız ben birkaç şey söyleyeyim anladığım kadarıyla.
Bağırsağın sol tarafında isaretledigim kısımda anormallik var. Parça parça olan gaita benzeri şeyleri kastediyorum; sağlıklı olan kolon sağ taraftaki gibi çıkıyor rontgende bildiğim kadarıyla.

Son düzenleme:
Doktor ne dediyse doğru olan odur zaten resimde sağ tarafta bir sorun oldugu belli.Röntgen yapan doktora da burda denk gelmen mücize olurdu o yüzden sen doktorla devam et.

Ablacım muhtemelen gazın var doktor gaz ilacı vermiş bağırsakları çalıştıracak bir şeyler vermiş geçmezse tomografi çekeriz demiş.
Bu arada lifli beslen Glüten tüketme sağlıklı yiyecekler ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…