Romotoit Artrit Hastalarının Dikkatine !!

gamzezorka

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
45
14
34
Kızlar merhaba annem yaklaşık 6 aydır iltihaplı eklem romatizması hastası modern tıpta ne yaptılarsa hep kötüye gitti.. Ve annem gözümün önünde eriyordu.. O kadar çaresizdik ki ailecek en sonunda ne olursa olsun diyerekten İbrahim Saraçoğlunun kürünü uygulattım anneme ve doktora söylemedim.. Belki yanlış ama alternatif tıpta çözümü varmı deyince kızınca bizde söylemedik ve annem Ekim 1 den itibaren kullanmaya başladı Sonuç mu? Annem artık yemek yiyebiliyor dışarı çıkabiliyor yavaş yavaş kilo alıyor karaciğeri normale döndü .. O kadar mutlu oldum ki anlatamam ha bu arada doktor tarafından da şaşkınlıkla karşılandı bu iyileşme süreci ama hala haberi yok paylaşmak istedim .. Herşeyden önce şifa Allah'tan tabiki;

İşte o kür

Kaynayan yarım litre klorsuz suya, önce 25-30 adet kiraz sapını atın ve kısık ateşte ağzı kapalı olarak üç dakika demleyin. Üç dakikadan sonra bir tatlı kaşığı ısırgan ilave edip üç dakika daha demleyin. Altıncı dakikadan sonra ocağın altını kapatın ve ılıyınca süzün. Yarısını sabah kahvaltıdan iki saat sonra, diğer yarısını da öğlen yemeğinden iki saat önce için. Akşamlarıda yine 1 bardak suya karabaş ve ya lavanta otu demlenip içiliyor

Annemin karaciğer değeri 1000 den 500 e düşürdü 2.5 Ayda

X