- Konu Sahibi Angel wing
Canım ben bu hastalığa çocukken yakalandım ve bundan yaklaşık 10 veya 12 yıl öncesine kadar senin gibiydim gitmediğimiz dr hastane kalmamıştı yıllarca bu ağrılarla yaşamak zorunda kaldım felçli hastalar gibi yaşamak zorunda kaldım ağrılar başladığı zaman hıçkırıklarla ağlayarak yalvarırdım ne olur kolumu bacağımı kesin diye sanki onlar kesilse o eklem yerlerinden ben rahat edecektim ve bırazda yanlış tedaviler uygulandı dr ların çoğu genellikle denize götürün iyi gelir derdi gittiğimiz gibi acilde nefes almamız bir olurdu yıllarca değişik tedavi ler denendi sonuç alınamadı sonra bırgun KARTAL EĞİTİM ARAŞTIRMA hastanesinde bir dr u tavsiye ettiler şuanda inan hatırlayamıyorum dr ismini falan aradan çok uzun yıllar geçti ve o dr bana PENİSİLİN tedavisi başlattı 1 yıl boyunca sanırım bu iğneleri hep kullandım ve şuanda bu hastalıktan eser yok diyebilirim sadece kışın eklem yerlerim çok hafif ağrır birde ceryanda falan kaldığım zaman hafif ağrılar olur bunun dışında mikroptan kurtuldu vücüdüm sana tavsiyem özel bir hastaneye gitmek yerine büyük bir araştırma hastanesine gitmen özel hastaneler para tuzağı çünkü.
ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN ARTIK SAĞLIĞIM YERİNDE
Senide çok iyi anlıyorum canım inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.
İyileşmene sevindim. Ben hiç iyileşeceğimi umamıyorum.
Benim peniseline alerjim olduğu için peniselin uygulanmadı. Kortizon kullanıyorum.
Şu sıralarda iyice ilerledi canım. Rabbim şifa versin herkese. Zor bir hastalık.