- 15 Kasım 2007
- 397
- 46
- 643
- Konu Sahibi Angel wing
-
- #1.101
Merhaba Arkadaş, ben ilk teşhisim konulduğunda kortizon tedavisiyle birlikte metotreksat kullandım. Sonrasında sadece metotreksat kullanımına devam ettim onun dışında hiç bir ilaç kullanmadım.
Merhaba.ilaç kullanıyor muydunuz?kaç yıldır romatoid artrit hastasisiniz ve doktorunuz ne diyor acaba bu duruma?bizleri biraz daha aydınlatabilir misiniz?Çörek otu yağı kullanarak iyileştim ben.*Sabahları aç karnına bir tatlı kaşığı içip bir saat kadar bekleyerek iyileştim.Yağ kullanmaya başlamamla ağrı çekmez oldum.Sonrada tamamen iyileştim
Merhaba.ilaç kullanıyor muydunuz?kaç yıldır romatoid artrit hastasisiniz ve doktorunuz ne diyor acaba bu duruma?bizleri biraz daha aydınlatabilir misiniz?
Hastayken bende çoğu hasta gibi kortuzonlu ilaçlar kullanıyordum.Ama ilacı bir yarım saat geç atmaya gelmiyordu hemen ağrılarım kendini gösteriyordu.Çörek otu yağını aldıktan sonra ilaç yerine yağı içtim ve ağrım hiç olmadı.İlacı pat diye bırakmak yanlış bir şeydi ama bir daha o ilacı içmek istemedim.Hep yağ içtim ve ağrım olmadı.Çok hatırlamıyorum ama tamamen iyileşmem bi beş ay dememiştir.
Hastalığımın seviyeside çokta düşük değildi bunuda belirtiyim.Hastalığım neredeyse bütün eklemlerime yayılmıştı.Dizler, ellerle başlayıp ayak bileklerimden boynuma çeneme kadar yayılmıştı hastalık.Milim milim acılarla hareket edebiliyordum.Ayrıca kemiklerimin içinin boşaldığını boşaldığını hissediyordum, bunu gerçekten hissediyordum.İnsan böyle bir şeyi nasıl hisseder öyle değil mi? Sanki kemiklerim olduğu yerde pat diye çatlayacakmış gibi.
Çörek otu yağını sabahları aç karnına bir tatlı kaşığı olarak tüketip bir saat kadar başka bir şey yiyip içmeden bekleyerek kullandım.Hiçbir sıkıntım kalmadı çok şükür.
Sadece iyileşmeklede kalmadım, kemik deformasyonları düzeldi. İlaçların yan etkilerinden oluşan rahatsızlıklar düzeldi.Fiziki bozuklukların haricinde özellikle mide ve böbreklerim ilaçlardan bayağı hasar görmüştü.Şuan çok şükür çok sağlıklıyım.
Çörek otu yağını şiddetle tavsiye ediyorum.
bende yeni Doğum yaptım hiç iyi değilim bebeğimi alamıyorum kucağıma bi kez düşürüyordum emzirmek istiyorum daha çok küçük ama iyi değilimBende Romatoid artrit hastasıyım. Ve yaklaşık 5 senedir çekiyorum. Doğumdan 4 ay sonra parmaklarım kapandı acamadim. oglumu emzirmek icin minderle aliyordum kucagima. En son Tedaviye başladım. Oğlumu 4 ay emzirebildim. Çok zor bi hastalık. Çok şükür ki iyiyim. Malesef bu hastalık öyle alternatif tipla falan geçmiyor. Ve ağrıların ne boyutta olduğunu kimseye anlatamazsin. bu hastaliga teshis koyulurken dr. Bana dedi zaten. Kimseye agrilarindan bahsetme. Senin sadece canini sikarlar diye. Gerçektende oyle oldu.. kimseye demiyorum artik. Ve iyiyim sukur. hamileyken kortizon aldım. En düşük dozda. Cok agrim oldugunda gunde 2 taneye cikariyordum. O, 5mg olan ilactan. Son ay bıraktım. Elhamdulillah bebeğim sağlıklı. Düzenli ve takıpli ilaç tedavisi gerekiyor. Üzüntü ve strese gelmiyor. Allah yardımcın olsun.
bende yeni Doğum yaptım hiç iyi değilim bebeğimi alamıyorum kucağıma bi kez düşürüyordum emzirmek istiyorum daha çok küçük ama iyi değilim
Amin inşallah dua edin lütfen hamileliğim zor geçmişti sezaryen ile Doğum yaptımAllah bağışlasın bebeğini, dilerim en kısa zamanda iyi olur bu güzel günlerin keyfini çıkarırsın. Normal doğum mu yaptın sezaryen mi oldu? Hamileliğin nasıl geçmişti?
Amin inşallahKızlar o kadar çok dr gittim ki
fibromiyalji
RA
FMF
Çıkıyor hep..
Uzun zamandır dr bıraktım. İlaçlar çok ağır ve yan etkili.
çörek otu yağını ve ısırgan otu kapsülünü kullanıcam inşallah faydası olur yarın sabah başlıyorum
balık yağı ve magnezyum içiyorum ama düzenli değil, onları da düzenli içicem düzenli içmeyi başarırsam size gelişmeleri yazıcam mutlaka ilaçlar bitince Allah şifa versin cümlemize...
Ben vitamin magnezyum içemiyorum kaşıntı yapıyorKızlar o kadar çok dr gittim ki
fibromiyalji
RA
FMF
Çıkıyor hep..
Uzun zamandır dr bıraktım. İlaçlar çok ağır ve yan etkili.
çörek otu yağını ve ısırgan otu kapsülünü kullanıcam inşallah faydası olur yarın sabah başlıyorum
balık yağı ve magnezyum içiyorum ama düzenli değil, onları da düzenli içicem düzenli içmeyi başarırsam size gelişmeleri yazıcam mutlaka ilaçlar bitince Allah şifa versin cümlemize...
Canım balık yağı iç benim deneyeceklerimden dene istersen sendeBen vitamin magnezyum içemiyorum kaşıntı yapıyor
Çörekotuyağı içtim midem akşama kadar bulandı siz nasıl içiyorsunuz çörekotu yağını ben ısırgan otu içiyorum demleyipCanım balık yağı iç benim deneyeceklerimden dene istersen sende
Eşim akşama getirecek içmedim daha midemde rahatsızlık var onun için öğütülmüş olarak yemiştim ama çok zorlandım ve bıraktım o zamanlar. Yağını denemedim midem bulanırsa bende içemem herhalde. ısırgan otunun faydası oldu mu sizde ne zamandır kullanıyorsunuz ?Çörekotuyağı içtim midem akşama kadar bulandı siz nasıl içiyorsunuz çörekotu yağını ben ısırgan otu içiyorum demleyip
Miden rahatsızsa içebileceğini sanmıyorum sabah içtim akşama kadar içimden kokusu geldi bana daha yeni teşhis kondu dahada araştırılıyor bilmiyorum yani yeni içiyorum daha ısırgan otunu Saraçoğlunun bir kürüydüEşim akşama getirecek içmedim daha midemde rahatsızlık var onun için öğütülmüş olarak yemiştim ama çok zorlandım ve bıraktım o zamanlar. Yağını denemedim midem bulanırsa bende içemem herhalde. ısırgan otunun faydası oldu mu sizde ne zamandır kullanıyorsunuz ?
İnşallah faydası olur size de beni nem ve yağmur öncesi oluşan basık hava çok etkiliyor stres de aynı 3 gündün yatıyorum evde patladım artıkMiden rahatsızsa içebileceğini sanmıyorum sabah içtim akşama kadar içimden kokusu geldi bana daha yeni teşhis kondu dahada araştırılıyor bilmiyorum yani yeni içiyorum daha ısırgan otunu Saraçoğlunun bir kürüydü
Gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun ne kadar oldu sizeİnşallah faydası olur size de beni nem ve yağmur öncesi oluşan basık hava çok etkiliyor stres de aynı 3 gündün yatıyorum evde patladım artık
5 seneye yakın oldu canımGerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun ne kadar oldu size
Peki tedavin süresince ilerleme oldumu aynımısın5 seneye yakın oldu canım
Yok canım doğru düzgün tedavi göremedimPeki tedavin süresince ilerleme oldumu aynımısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?