- 31 Temmuz 2016
- 1.020
- 300
-
- Konu Sahibi Angel wing
- #1.121
Kaşıntı varmı sende vitaminlere karşıYok canım doğru düzgün tedavi göremedim
Her yazılan ilaç yan etkilerinden dolayı ya dr bıraktırdı ya ben bıraktım.
Vücudum yan etkileri tolere edemiyor yeterince.
Yok canım ben normal ilaçlarda çok yan etki görüyorum.Kaşıntı varmı sende vitaminlere karşı
Şimdi b12 ve d vitamini verdiler ama içemiyorum kaşıntıdan napcam bilmiyorumYok canım ben normal ilaçlarda çok yan etki görüyorum.
Bence sen başka marka dene ilk kez bir vitaminin kaşıntı yaptığını duydum..
Merhaba arkadaşlar 2009 yılında bana da RA teşhisi konuldu 6-7 ay kadar ilaç tedavisi sonucunda rahatsızlıklarım bitmişti. 2013 yılında hafif şikayetlerim olmuştu ve doktorum tekrar ilaç tedavisi vermişti ve yine geçmişti şikayetlerim. O zamandan beri de ara sıra ufak tefek ağrılarım olsa da doktora gitmeye gerek duymamıştım. Ancak, yaklaşık 4 ay önce doğum yaptım ve doğumdan sonra ağrılar şiddetlenmeye başladı başta yine önemsemedim ama son 15 gündür sabah ayağa kalkmakta zorlanır hale geldim dizim şişti, ayak bileklerim, el bileklerim, parmaklarım, dirseklerim, boynum nerdeyse ağrımayan eklemim kalmadı. Pazartesi günü doktor randevum var. Merak ettiğim, aranızda emzirme döneminde ilaç kullanan oldu mu hiç? Acaba emzirmeyi kesmem mi gerekiyor çok endişeliyim bu konuda...
Kızlar o kadar çok dr gittim ki
fibromiyalji
RA
FMF
Çıkıyor hep..
Uzun zamandır dr bıraktım. İlaçlar çok ağır ve yan etkili.
çörek otu yağını ve ısırgan otu kapsülünü kullanıcam inşallah faydası olur yarın sabah başlıyorum
balık yağı ve magnezyum içiyorum ama düzenli değil, onları da düzenli içicem düzenli içmeyi başarırsam size gelişmeleri yazıcam mutlaka ilaçlar bitince Allah şifa versin cümlemize...
Canim cok gecmis olsun bende kasimdan sonra doktora danisip hamilelik dusunuyorum ama en cok merak ettigim kismi emzirme hastalik cikmadan once oglumu bir bucuk yil emzirmistim ikinciyide ayni sekilde emzirip mahrum birakmak istemiyorum gelismeyi bana yazarsan sevinirimMerhaba arkadaşlar 2009 yılında bana da RA teşhisi konuldu 6-7 ay kadar ilaç tedavisi sonucunda rahatsızlıklarım bitmişti. 2013 yılında hafif şikayetlerim olmuştu ve doktorum tekrar ilaç tedavisi vermişti ve yine geçmişti şikayetlerim. O zamandan beri de ara sıra ufak tefek ağrılarım olsa da doktora gitmeye gerek duymamıştım. Ancak, yaklaşık 4 ay önce doğum yaptım ve doğumdan sonra ağrılar şiddetlenmeye başladı başta yine önemsemedim ama son 15 gündür sabah ayağa kalkmakta zorlanır hale geldim dizim şişti, ayak bileklerim, el bileklerim, parmaklarım, dirseklerim, boynum nerdeyse ağrımayan eklemim kalmadı. Pazartesi günü doktor randevum var. Merak ettiğim, aranızda emzirme döneminde ilaç kullanan oldu mu hiç? Acaba emzirmeyi kesmem mi gerekiyor çok endişeliyim bu konuda...
Denerim teşekkürler..Çörek otu yağı kullanmanı tavsiye ederim.Ben çörek otu yağıyla iyileştim.
Teşekkürler siZe de çok geçmiş olsun umarım sıkıntısız atlatırsınız emzirme dönemini. Gelişmeleri tabi ki..Canim cok gecmis olsun bende kasimdan sonra doktora danisip hamilelik dusunuyorum ama en cok merak ettigim kismi emzirme hastalik cikmadan once oglumu bir bucuk yil emzirmistim ikinciyide ayni sekilde emzirip mahrum birakmak istemiyorum gelismeyi bana yazarsan sevinirim
Teşekkürler siZe de çok geçmiş olsun umarım sıkıntısız atlatırsınız emzirme dönemini. Gelişmeleri yazarım tabi ki..
canım hamileyim şuan ağrılarımda artma oldu doğumdan sonra tekrar emzirme durumuna göre ilaçlara dönücemGeçmiş olsun şuanki durumunuz nedir?
Merhaba, bugün doktoruma gittim dizimdeki şişliği iğneyle boşaltıp kortizon enjekte ettiler. Ağrılar için de düşük dozda kortizon hapı verdi. Emzirmeyi bırakmayalım idare edebileceğimiz ilaçlar var dedi çok sevindim. Önümüzdeki hafta tekrar gideceğim belki ek ilaçlar da verebilir ama emzirmeye devam edebileceğim çok şükür. Siz de doktorunuzla görüşüp uygun bir yol seçebilirsiniz diye düşünüyorum çok geçmiş olsun...Canim cok gecmis olsun bende kasimdan sonra doktora danisip hamilelik dusunuyorum ama en cok merak ettigim kismi emzirme hastalik cikmadan once oglumu bir bucuk yil emzirmistim ikinciyide ayni sekilde emzirip mahrum birakmak istemiyorum gelismeyi bana yazarsan sevinirim
Ayrıca son olarak şu çörek otu yağı içtim iyileştim yazanlara pek güvenmeyin.
Youtube da romatizmayla ilgili ne kadar video varsa hep aynısını yazmış altlarına
Buraya da yeni üyelik ve mesaj sayısı çok az...
Satışlar kesat herhalde ki her yere yazma ihtiyacı ama çok yazık insanların umutlarıyla akıllarıyla dalga geçmeye çalışıyorsunuz
Koskoca tıp dünyası bir çözüm bulamamış bu hastalığa yazık günah size...
Merhaba oncelikle tebrik ederim kurtulmayi basarmissiniz ben yeni uye oldum kac yildir cektiniz hastaligi corek otu yagini ne kadar sure ile kullandinizMerhaba.Öncelikle kendimi tanıtıyım. Sizin insanlara "güvenmeyin" dediğiniz kişiyim.Ben çörekotu yağıyla iyileştim.İnternette okuduğum bir yorum ile kullanmaya başladım ve o kişi gibi bende iyileştim.Bana inanmak zorunda da değilsiniz.Ama neye dayanarak bana güvenmemeleri gerektiğini söylüyorsunuz? İsteyen kullansın isteyen kullanmasın.Bilgininde zekatı vardır.Eğer o kişi çöerekotu yağıyla iyileştiğini yazmasaydı ben daha iyileşememiş durumda olucatım belki.Ben hastayken çok sıkıntı çektim.Diğer hastalar gibi.Ben şimdi iyileşmişken çoğu insan hala hasta.Aynı acıları, sıkıntıları hala çekiyorlar.Ben bu yüzden ellimden geldiğince bu bilgiyi yaymaya çalışıyorum.Ayrıca benim çörekotu yağı satışım yok.Kimseye de hiçbir marka ismi vermedim.Kaldı ki ben bir markanın yağınıda kullanmıyorum.Kendi aktarımın çektiği yağı kullanıyorum.Kimseyede şu aktar demedim.Sadece tavsiye olarak çörekotu yağının içinde çörekotunun tortusu olursa daha iyi olur nazarımca dedim.Son olarak, benim peygamberimin bir hadisi var; Çörek otu ölüm hariç her derde devadır.
Ayrıca kıkırdak erimeniz varmış.İnanmak size kalmış ama, yamulan kemiklerim bile düzeldi çörek otu yağıyla.
Söylemek ya da sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplamak isterim.
İyi günler