- Konu Sahibi Angel wing
-
Teşekkür ederim ben de iyiyim ama hafif ağrılar oluyor tabii. Ben şuan prednol,salazopyrin, plaquenil, colchium, rantudil ve d vitamini kullanıyorum buna rağmen ağrılar oluyor. RA teşhisi konduğundan beri yani 4 aydır bunları kullanıyorum ama pek bir değişiklik yok durumumda hatta doktora gittiğimde sadece tek parmağım ağrıyordu şuan parmaklarım, dirseklerim ve ayaklarım da ağrıyor. Bir de en ufak ağrıyı bile RA dan biliyorum sanırım biraz da evham yaptım.
geçmiş olsun canım psikoloji çok önemli rahat olman lazım dinlenmen lazım ilaçlarını mide koruyucusuyla beraber al yoksa miden mahvolur ilaçların hepsinin yan etkisi var sürekli değerlerine baktırman lazım bitkisel ilaçlar denesene faydası oluyor hemen değil tabi ben geçensene Ramazandan önce başledı çok çektim hertarafım ağrıyordu eklemlerim şişti yürüyemiyordum ama şimdi rabbime binlerce kere hamdolsun daha iyiyim dr.verdiği ilaçların hepsinin çok fazla yan etkisi var ve çoğunuda sana söylemiyolar kendine dikkat et.
geçmiş olsun canım benim randevu almak gerçekten zor çok yoğun oluyor geçensene alamamıştım ben aylarca delirmiştim en sonunda ücretli gitmek zorunda kaldım cerrahpaşaya gidiyodum şimdi çapaya ahmet güle gideceğim çok iyi diyolar sende gidebilirsin muayenehanesine çapayı romotoloji servisini ara telini verirler sanırım kendine iyi bak..Merhaba arkadaşlar...
Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben 15 yaşlarındayken parmaklarımda şişlik ve morarma başladı. Çukurva Üniveristesi Tıp fakültesi Çocuk bölümünde bana romatizma teşhisi kondu ama hasta dosyamı kaybettiler ve tedavime Romatoloji servisinde devam ettim. orada 2 seneye yakın araştırma yaptılar ama bir sonuca varamadılar...
Daha sonra İstanbul'a taşındık, o zamandan beri kışın el ve ayak parmaklarım şişiyor ve kızarıklık morluk oluyor. Bileklerim ve parmaklarım çok ağrıyor aynı zamanda, yeri geliyor kalem tutamıyorum, gece uyuyamıyorum. Psikolojimi de etkilemeye başladığını hissediyorum gece uyumak için uyku hapı kullanıyorum.
İstanbul'da bu konuda uzman birilerini arıyorum. Çapa ve Cerrahpaşa'dan randevu alabilmenin mümkün olmadığını söylüyorlar... Nereye başvurmalıyım? Bana yardımcı olabilir misiniz?
olurmu öyle şey alırsın tabi randevu ama özel alabilirsin cnm bende çapada tedavi görüyorum romatizmal bir rahatsızlıgım var benimde.özel muyane randevusu alırsın 200 tl gibi bir miktar durumun varsa normal zor alırsın
geçmiş olsun canım benim randevu almak gerçekten zor çok yoğun oluyor geçensene alamamıştım ben aylarca delirmiştim en sonunda ücretli gitmek zorunda kaldım cerrahpaşaya gidiyodum şimdi çapaya ahmet güle gideceğim çok iyi diyolar sende gidebilirsin muayenehanesine çapayı romotoloji servisini ara telini verirler sanırım kendine iyi bak..
Kızlar çok teşekkür ederim yarın özelinden randevu almaya çalışacağım Çapa'nın umarım başarırım.
6ay romatizma ilacı kullanılmamalı, ilacın vücuttan çıkması lazım diye duydum. onu demek istemiştim.
bende kocaelinde üniversite hastanesine gidiyorum.ilaçlarımı kullandığımdan beri hiç ağrım yok çok şükür. ama bir kaç ay sonra evlenicem. zaten bir sürü hap kullanıyorum birde d.k.hapı yan etki yapar mı fazla gelirmi mideme çok endişeliyim. birde tecrübeli arkadaşlara soruyorum hamile kalmadan 6 ay önce romatizma ilacı kullanılmıyomuş ozaman en başa mı dönücem ağrılarım olursa diye çok korkuyorum. sizlerde oldumu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?