- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
- Konu Sahibi Angel wing
-
İnşaallah canım benim. Sabretmeye çalışıyorum. İlacımı kullanırken yoğun stres altındaydım zaten. Bebeğime birşey olursa diye çok korkuyordum. Sürekli kabuslar falan görmeye başlamıştım. Ağrılara sabretmsi daha kolay diye düşündüm.
Doktorumun izni ile kortizona başlamıştım ama bıraktım 1 hafta kullandıktan sonra. Ağrılarımı da zaten geçirmedi hiç. Doğuma kadar sabredeceğim. Ama çok kötüyüm. Ev işleriniyapamadığım gibi, suyumu bile başkasından isteyecek kadar kötüyüm. Yanımda sürekli biri kalıyor. Hiç yalnız kalamıyorum. Sürekli birilerine muhtacım. Ailemin desteği olmasa ayakta kalmam imkansız. Bazen 1 ay erken doğsa diye bile içimden geçiyo. Rabbim hepimizi kurtarsın inşaallah. Çok zor bir hastalıkmış. Bir de bebeğime de geçerse diye korkuyorum. İnşaallah ona geçmez. Rabbim korusun miniğimi. Aynı acıları ona çektirmesin inşaallah...
çisemcim aynen devam ediyor ağrılarım,inşallah hamileliğinde sorun yaşamazsın canım
2 gündür ilacımı almaya gidemedim,her yanım acıyoayaklarımın altı,ellerim,sırtım..dışarı çıkmayada halim yok..bundan 3 yıl önce rüya gibi iyileşmiştim,tekrar iyileşmek istiyorum..Allah hepimize acil şifalar versin..sizdede eklemlerinizde takılmalar oluyormu,mesela adım atacakken ayağınız birden çıt diyor ve kemikler ayrılmış gibi ne biliyim burkmuş gibi canınız yanıyormu,yada saçınızı toplamak için elinizi kaldırdığınızda aynı şey kolunuzdada oluyormu?
Arkadaşlar ben şu anda 22 yaşındayım.19 yaşımda romatoid artirit rahatsızlığına yakalandım.Özellikle bu kış ağrılarım çok fazla oldu.Yaz ayları başında herhangi bir ağrım olmadığından, ilaç kullanmaktan sıkıldığım için ilaçlarımı bıraktım. Ama yine ağrılarım başladı.Özellikle dizim ve ayaklarım ağrıyo. Bu zamanda popüler olan bir Prof.'ün sitesinde geliştirmiş olduğu tedavi edici ve hastalığı ortadan kaldıran romatizma kürü olduğunu gördüm. Siteyi tam anlamıyla incelediğimde bu kürü kullanan hastalar yazdıklar görüşlerinde çok olumlu sonuçlar aldıkları, ağrılarının kalmadığını hatta ilaçları bıraktıklarını dahi yazıyorlar. Kür tamamen bitkiselmiş ve hiçbir yan etkisi yokmuş.En kısa zamanda kürü alıp kullanmayı düşünüyorum. Sizinde haberiniz olsun die paylaşmak istedim arkadaşlar.Sağlığınız daim olsun.
Arkadaşlar ben şu anda 22 yaşındayım.19 yaşımda romatoid artirit rahatsızlığına yakalandım.Özellikle bu kış ağrılarım çok fazla oldu.Yaz ayları başında herhangi bir ağrım olmadığından, ilaç kullanmaktan sıkıldığım için ilaçlarımı bıraktım. Ama yine ağrılarım başladı.Özellikle dizim ve ayaklarım ağrıyo. Bu zamanda popüler olan bir Prof.'ün sitesinde geliştirmiş olduğu tedavi edici ve hastalığı ortadan kaldıran romatizma kürü olduğunu gördüm. Siteyi tam anlamıyla incelediğimde bu kürü kullanan hastalar yazdıklar görüşlerinde çok olumlu sonuçlar aldıkları, ağrılarının kalmadığını hatta ilaçları bıraktıklarını dahi yazıyorlar. Kür tamamen bitkiselmiş ve hiçbir yan etkisi yokmuş.En kısa zamanda kürü alıp kullanmayı düşünüyorum. Sizinde haberiniz olsun die paylaşmak istedim arkadaşlar.Sağlığınız daim olsun.
2 gündür ilacımı almaya gidemedim,her yanım acıyoayaklarımın altı,ellerim,sırtım..dışarı çıkmayada halim yok..bundan 3 yıl önce rüya gibi iyileşmiştim,tekrar iyileşmek istiyorum..Allah hepimize acil şifalar versin..sizdede eklemlerinizde takılmalar oluyormu,mesela adım atacakken ayağınız birden çıt diyor ve kemikler ayrılmış gibi ne biliyim burkmuş gibi canınız yanıyormu,yada saçınızı toplamak için elinizi kaldırdığınızda aynı şey kolunuzdada oluyormu?
allah yardımcın olsun canım benim okadar iyi anlıyorumki seni ben hamile değilim istiyorum ama çokta korkuyorum hamilelikte ağrılarımçok artarsa diye herşeyin hayırlısı tabiki rabbim şifa versin inş hepimize
Omega-3, ağrı, eklemlerde şişlik, fonksiyon kaybı gibi belirtilere neden olan şiddetli enflamasyonu engellemektedir. (30)
Günde 3g Omega-3 alımı, 12 hafta sonra eklemde şişlik ve eklem hassasiyetini azaltabilmektedir. (31)
Günde 3g Omega-3 kullanımı, romatoid artriti olan hastaların sabah katılığında anlamlı azalmalar sağlamaktadır. (32)
Omega-3, kıkırdağı yıkıma uğratan enzimlerin aktivitesini inhibe eder, enflamasyona neden olan vücut içi maddelerin üretimini artıran bazı enzimleri ve enflamasyonu çoğaltan bazı faktörleri engeller. (30)
Canım acaba balık yağı tabletleri hamilelikte kullanılır mı ki?
Canım acaba balık yağı tabletleri hamilelikte kullanılır mı ki?
Canım aynı şeyler bende de oluyor. Bu sabah telefonu kulağıma götüremedim. Omuzlarım tutuk hala. Yatağımdan kalkarken yorganımı dahi zor açtım. Canım çok yanıyor. Bazen düşünüyorum benim halim nolacak diye. Hiç bir ev işi yapamıyorum. Bebeğim dünyaya geldiğinde ona nasıl bakacağım konusunda hiçbir fikrim yok. Bileklerim öyle çok ağrıyor ki bir tek tabak bile bazen bana ağır geliyor. Taşıyamıyorum sanki. Parmaklarım en ince eklemlerime kadar şiş. ve dokunurken acıyor. Yanlış bir hareket yaptığımda çıtlamalar oluyor. Hareketlerimizi doğru yapmak zorundayız. Eklemleri zorlayacak bir harekette bulunmamamız gerekiyor. İnsan kendi kendinin doktoru olmassa doktorların hiç bir faydası olmuyor. Rabbim şifa versin canım. Kendine iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?