Romatoid artrit ve fibromiyalji

Benim haftaya ultoroson um var yarı yarın tekrar muayene olcam aynen koltuk altıma yayılıyor ağrı değil bendeki önceden ağrı gibiydi şimdi ellliyorım kitle var gibi yada sertlik diğer meme yumuşak

Siz hangi hastaneye gittiniz hangi şehirdesiniz ben ne yazık Kı devlet gidiyorum ve çok uzun sürüyor memede sertlik var bende şuan aklıma hep kötü şeyler geliyor
Ben de korkuyorum bugun ogrencez ama bende sertlik ele gelen bisey yok sadece agri
Diyarbakirda yasiyorum devlete bi ara gittim ultrasonu bi ay sonraya gun verdi bekledim aciliyeti yoktu sonucunu gosterecek doktor bulamadim pes ettim ama dun ozele gittim mecbur dayanamiyorum agrisindan

Bende cok yoruldum allah sifa versin hepimize

Otoimmun hastaliklarin teshisi gercdkten zor bir yila yakindir cekiyorum fibromiyaljiyi bile zor koydular sonum ne olacak bilmiyorum ama bu agrilarla nasil yasamaya devam edecem ki hic bir seye yetemez oldum ilaclarin bi faydasi da olmuyo 1 hafta sonra tekrar kontrolum var bakalim bu sefer ne diycekler

Bende de önce ağrı vardı sonradan böyle oldu ben korkuyorum ama merak etme ağrı varsa bişey yoktur çünkü çok ileri bi kitle bişey olması gerekki sana ağrı yapsın kitle de yok diyorsun

Aynen oyle ınsallah
Bugün doktora gittim tekrar haftaya ultrason çekilecek kitle bana gelmedi dedi koltuk altımda çok az lenf şişmiş dedi ama öyle kaile alıncak bişey diil gibi konuştu ultoroson dan sonra tekrar görücek beni de

Lenf bezi şişmesi niçin olmuş acaba yorumları çok anlamadım. Bende meme ağrısı ile gittim doktor kitle yok dedi ama koltuk altımda çok az lenf şişmesi vardı benimde sürekli sırtım zonklama uyuşma ağrı var bi teşhiş koyamıyorlar

Gecmis olsun banada her iki koltuk altinda lenf bezlerin sismis dedi ve fibromiyaljiden oldugunu soyledi eklem agrisi cektigim yetmezmis gibi yumusak dokuyada gecti simdi

Romatolojiye gittin mi?

Sizde de nefes alırken bile zorluk yorgunluk oluyor mu acaba nefes almak bile işkence sanki sırtım ezilmiş gibi
Nefes alırken oluyor evet artık kendimi tasiyamiyorum.Hep aklımda acaba bende kötü bişey var doktorlar bulamıyormu diyorum.Cok yoruldum.hayattan zevk almıyorum.

Ben fibromiyalji olanlara şunu diyim hamile olmadan ve apandisit ameliyatı olmadan önce elvin ile başlangıç tan yoga ya başlamıştım iyiye gidiyordum yürüyüş vs yogayı da evde yapıyordum bıraktım ameliyat sonrası bir anda çok kötüyüm vaktiniz varsa direnmeyin yapın yoganızı o yumuşak dokular güçlensin

Teşekkür ederim tavsiyen icin hemen hemen hergun yuruyuse cikmaya calisiyorum haftada en az 3 kezde plates yapiyorum ama agrilarim bu aralar yine hat safhada haftaya pazartesi kontrolum var tekrar kan tahlilleri istiycem

Teşekkür ederim tavsiyen icin hemen hemen hergun yuruyuse cikmaya calisiyorum haftada en az 3 kezde plates yapiyorum ama agrilarim bu aralar yine hat safhada haftaya pazartesi kontrolum var tekrar kan tahlilleri istiycem
Ben hamile oldugum için bişey yapamıyorum bi kaç hafta sonra yogaya başlıcam göğüs kafesim çok acıyor sırtımdan vuruyor sizde oluyor mu böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…