Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mr raporinda kalça,bel ve bacak kemiklerimde ilthap ve ödem vardı ..mr da çıktı canımBisey soracam kizlar suzin ilk teshisin kanda mi cikti nasil anlasildi yani
Anladim allah sifa versin canin benimMr raporinda kalça,bel ve bacak kemiklerimde ilthap ve ödem vardı ..mr da çıktı canım
Merhaba bu hastalığı romatolog nasıl anladı .Kan testleriyle mi anlaşılıyor benimde ayak bileğine yakın bacaklarımda şişlik var çok ağrım oluyor belime vuruyor kollarım uyuşuyor.Agrilara dayanamıyorum artık cevaplarsaniz sevinirimÇok geçmiş olsun.. Romatoloğa gittiniz mi?
Ben de 9yıldır fibromiyalji hastasıyım, hep fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümüne gitmiştim. Ağrılarım tavan yaptığı için geçen sene dayanamayıp romatolojiye gittim bu sefer (burada okumuştum, fizik tedavi doktoru yönlendirmedi) ocak ayında sistemik bağ dokusu tutulumum olduğu ortaya çıktı. Kortizona vs başladık
Çok geçmiş olsun. Romatoloğa gittim, önce şikayetlerimi dinledi, sonra fiziki muayene yaptı ve kan testleri, behçet testi istedi, kan sonuçlarına göre bir de göz doktoruna yolladı ve orada testler yapıldı ve mr çekildi. Tüm sonuçları toplu değerlendirip karar verdi...Merhaba bu hastalığı romatolog nasıl anladı .Kan testleriyle mi anlaşılıyor benimde ayak bileğine yakın bacaklarımda şişlik var çok ağrım oluyor belime vuruyor kollarım uyuşuyor.Agrilara dayanamıyorum artık cevaplarsaniz sevinirim
Çok geçmiş olsun tekrar... Pozitif çıkmasını kimsr istemez bir hastalık için ama bizim durumlarımızda malesef hastalığım neyse çıksın diye dua eder oluyoruz kan tahlili verirken... Umarım sizin de ağrılarınızın sebebi bulunur da en azından biraz olsun tedaviyle rahatlarsınızMerhaba dün universite hastanesine gittim romatolojiye doktor yillarca kanda cikmayabilir dedi romatoid artrit senin bulgularin o yonde agrilarin arttigi icin pozitiflesmis olabilir dedi tekrar kan tahlili istedi 15 gun sonra cikacak negatif ciksa bile hocama danisip tedavuye basliycaz eklem hasarini onlemek icin dedi agrilarim her gecen gun artiyo hic agrimayan yerlerim agirmaya basladi tükenmiş hissediyorum
Allah razi olsun kanlar temiz ciksa dahi tedaviye basliycaz dedi bazi yakinlarinda kanda bisey yoksa nasil teshis koyuyo diyolar kimse cektigim agrilari bilmiyo ancak yasayan bilirÇok geçmiş olsun tekrar... Pozitif çıkmasını kimsr istemez bir hastalık için ama bizim durumlarımızda malesef hastalığım neyse çıksın diye dua eder oluyoruz kan tahlili verirken... Umarım sizin de ağrılarınızın sebebi bulunur da en azından biraz olsun tedaviyle rahatlarsınız
Evet bir de eklemlerde şişliklerin olduğunu söylüyorsun, ilerlememesi için tedaviye başlamak daha mantıklı. Bende de ilk testte sadece 1pozitif çıkmıştı ssa antikoru. Bazen teşhisten tedaviye gidilir, bazen tedaviyle teşhis konulur diye açıklama yapmıştı doktorum..Allah razi olsun kanlar temiz ciksa dahi tedaviye basliycaz dedi bazi yakinlarinda kanda bisey yoksa nasil teshis koyuyo diyolar kimse cektigim agrilari bilmiyo ancak yasayan bilir
Aynen oye tedaviyle iyileşirsem kesinlesir o zamanEvet bir de eklemlerde şişliklerin olduğunu söylüyorsun, ilerlememesi için tedaviye başlamak daha mantıklı. Bende de ilk testte sadece 1pozitif çıkmıştı ssa antikoru. Bazen teşhisten tedaviye gidilir, bazen tedaviyle teşhis konulur diye açıklama yapmıştı doktorum..
Merhaba konunuzu okudum hemen hepimizin yaşadığı şeyleri yazmışsınız ilaç olarak ne verildi şimdi durumunuz nasılAllah razi olsun kanlar temiz ciksa dahi tedaviye basliycaz dedi bazi yakinlarinda kanda bisey yoksa nasil teshis koyuyo diyolar kimse cektigim agrilari bilmiyo ancak yasayan bilir
Benim de koltuk altimda 1 aydir gevmeyen agri var artik gogsume de atiyo bende az once geldim hastaneden yarin renkli ultrason cekilcem bende bir yila yakindir yaşıyorum agrilar artik dayanilmaz durumda allah sifa versinMerhaba arkadaşlar ne olur okuyan gören cevap versin. Yıllarca kronik baş ağrısı yaşadım 2 yıldır kürek kemiğinde sabit bunaltıcı ağrı sanki içine buhar sıkışmış adet sancısı gibi ağrılar. Daha sonra kollarıma vurdu bacaklarım tutukluk sonra hepsi geriledi sağ kürek kemiğim meme koltuk altı acısı yaşıyorum sanki kürek kemiğim yıpranmış zedelenmiş bitmiş gibi hissediyorum meme ultrason u çekilicem hamileyim ama mr çekincem psikolojik olarak çöktüm artık hep kötü düşünüp hayata adapte olamıyorum
Doktor profesör doktora danisti ilac baslamiyalim fibromiyalji ustunde duralim dedi ilac degistirip dozunu arttiriyorlar sadece 15 gun iyiydim simdi yine en basa döndüm ayda bir kontrole gidiyorumMerhaba konunuzu okudum hemen hepimizin yaşadığı şeyleri yazmışsınız ilaç olarak ne verildi şimdi durumunuz nasıl
Uzun sure once yazmissin gormemisim sonuclarin ne olduMerhaba arkadaşlar ne olur okuyan gören cevap versin. Yıllarca kronik baş ağrısı yaşadım 2 yıldır kürek kemiğinde sabit bunaltıcı ağrı sanki içine buhar sıkışmış adet sancısı gibi ağrılar. Daha sonra kollarıma vurdu bacaklarım tutukluk sonra hepsi geriledi sağ kürek kemiğim meme koltuk altı acısı yaşıyorum sanki kürek kemiğim yıpranmış zedelenmiş bitmiş gibi hissediyorum meme ultrason u çekilicem hamileyim ama mr çekincem psikolojik olarak çöktüm artık hep kötü düşünüp hayata adapte olamıyorum
Dyloxia 30 mg kullaniyodum fayda etmedi diye laroxy 10 mg basladi oda fayda etmiyo ama icmeye devam ediyorumMerhaba konunuzu okudum hemen hepimizin yaşadığı şeyleri yazmışsınız ilaç olarak ne verildi şimdi durumunuz nasıl
Doktor profesör doktora danisti ilac baslamiyalim fibromiyalji ustunde duralim dedi ilac degistirip dozunu arttiriyorlar sadece 15 gun iyiydim simdi yine en basa döndüm ayda bir kontrole gidiyorum
Dyloxia 30 mg kullaniyodum fayda etmedi diye laroxy 10 mg basladi oda fayda etmiyo ama icmeye devam ediyorum
Siz hangi hastaneye gittiniz hangi şehirdesiniz ben ne yazık Kı devlet gidiyorum ve çok uzun sürüyor memede sertlik var bende şuan aklıma hep kötü şeyler geliyorBenim de koltuk altimda 1 aydir gevmeyen agri var artik gogsume de atiyo bende az once geldim hastaneden yarin renkli ultrason cekilcem bende bir yila yakindir yaşıyorum agrilar artik dayanilmaz durumda allah sifa versin
Bende sol memede saat iki yönünde çok fena ağrı var koltuk altına yayiliyor ve beni halsiz bırakıyor kuru öksürük yapıyor diz altı bacaklarım cok ağrıyor bazen basamiyorum .tekrar doktora gideceğim artık çok yoruldumSiz hangi hastaneye gittiniz hangi şehirdesiniz ben ne yazık Kı devlet gidiyorum ve çok uzun sürüyor memede sertlik var bende şuan aklıma hep kötü şeyler geliyor