özlüyorum be süpürgelimm alışkanlıklar var be süpürgelimbu akşam eniştemle beraber ablama sürpriz hazırlamak için evlerine gittik evlilik yıldönümleriydi ve eniştem bir ara beni evde bırakıp ablamı almaya gitti şirkete.. ben evde tek kaldım, o evde ufukla beraberdik ablamlara yemeğe giderdik film izlerdik hatta orda kaldığımız anlar bile oldu orda yapmıştı bana evlilik teklifini mutfakta salonda oturma odasında biranda ufuğu gördüm sank ive oturdum çocuklar gibi ağladım kötü oldum ben hemde çok kötü oldum bu gece dedim ya keşke olmasaydı bunlar keşke büyük bir şaka rüya olsa uyansam ama değil iştee
BıRSAM'a ithafen;
insanlar söle bilip bilmeden her konuya atlıyolar ya deli oluyorum nerden biliyosun sen arkadasım neyin ne olduğunu bi dur madem konuya vakıf değilsin ozaman sus yorum filan yapma dimi ama yok bi iki arkadası kesin saldırmıstır oyy dur bende sölim noolcak ama nereye gider farkında değil çok merak ettiysen ben söliyeyim olayın her konusundan haberim var onun böle güçlü durmasının sebeplerinden biride benim...
bu baska bisey değil güçtür...insanlar her karsılastıkları acıda hemen yere yığılırsa budur acizlik..
umarım anlamıssındır arkadasım...
BİRSAM'a ithafen;
insanlar söle bilip bilmeden her konuya atlıyolar ya deli oluyorum nerden biliyosun sen arkadasım neyin ne olduğunu bi dur madem konuya vakıf değilsin ozaman sus yorum filan yapma dimi ama yok bi iki arkadası kesin saldırmıstır oyy dur bende sölim noolcak ama nereye gider farkında değil çok merak ettiysen ben söliyeyim olayın her konusundan haberim var onun böle güçlü durmasının sebeplerinden biride benim...
bu baska bisey değil güçtür...insanlar her karsılastıkları acıda hemen yere yığılırsa budur acizlik..
umarım anlamıssındır arkadasım...
derenim..canımın içi...bak birsamı yanlış anlamışşın o bunu demek istememiş..
belinay birden çıkıpta çok iyiyim reset attım yenilendim flan deyince
kafasında çoğu kişinin soru işareti oluştu..sitede belinayla ilgili olumsuz düşünenlerde çok
yani tüm bu olanların kurmaca olduğunu düşünüyorlar..sen olayın içindesin
ayrıntılarını biliyorsun...tabiki de inanıyorsun..ama birsamı yanlış anlamışşın...
ben de biliyorum belinayın gözyaşlarını içim yandı aynı şekilde onla..kaç gün aklıma takıldı ,ufuk ve ailesine şuan bende öfke doluyum fazlasıyla..tabiki de güçlü duracak
belinay üzülme etme diye biz telkin edeceğiz tabi...allah razı sende çok destek oluyorsun ama ister istemez bu gibi sorular oluşuyor..herkes hala olayın şokunda dillere destan bir aşktı bu..bu şekilde bitince bir de belinayda işte çok iyiyim falan deyince biranda bu sorular oluşabilir insanların kafasında..umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir..opuyorumnanaktan öptüm seni balımyerimseniben
olay ne özloşum biliyomusun.büyük bir çoğunluğun dile getirmek istediğini ama getiremediğini ben dile getirdim.bu yani.
özlüyorum be süpürgelimm alışkanlıklar var be süpürgelimbu akşam eniştemle beraber ablama sürpriz hazırlamak için evlerine gittik evlilik yıldönümleriydi ve eniştem bir ara beni evde bırakıp ablamı almaya gitti şirkete.. ben evde tek kaldım, o evde ufukla beraberdik ablamlara yemeğe giderdik film izlerdik hatta orda kaldığımız anlar bile oldu orda yapmıştı bana evlilik teklifini mutfakta salonda oturma odasında biranda ufuğu gördüm sank ive oturdum çocuklar gibi ağladım kötü oldum ben hemde çok kötü oldum bu gece dedim ya keşke olmasaydı bunlar keşke büyük bir şaka rüya olsa uyansam ama değil iştee
boşverin be kızlar kimler neye inanmak istiyorsa ona inansınlar inanın takatim kalmadı artık.. zaten yeteri kadar aileme karşı mutluluk rolü oynuyorum bari burda üzmeyin beni.. cidden yemin ederim kalbim ağrıyor içim acıyor lütfen beni sorgulamaktan vazgeçin olurmu?? kafamı bi şekilde dağıtmalıyım.. EĞER BELİNAY ACI ÇEKSİN MUTLU OLUYORUZ ACISINI GÖRMELİYİZ DİYORSANIZ YOK ARKADAŞLAR BURDA AĞLAYIP SIZLAMİCAM BEN ÇÜNKÜ İNANIN YETERİ KADAR BEN KÖŞEME ÇELİDİĞİMDE BEYNİMİ YİYORUM BURAYA AZDA OLSA KAFAMI DAĞITMAYA GELİYORUM NE OLUR BENİDE ANLAYIN BİRAZDA BENİM PENCEREMDEN BAKIN DURUMUMU DÜŞÜNÜN LÜTFEN BİRAZCIK EMPATİ KURUN SADECE BİRAZCIK...