Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

mahvoldummafoldumbenmafoldumben:çok üzgünüm::a015::uhm::uhm:

BİRSAM'a ithafen;
insanlar söle bilip bilmeden her konuya atlıyolar ya deli oluyorum nerden biliyosun sen arkadasım neyin ne olduğunu bi dur madem konuya vakıf değilsin ozaman sus yorum filan yapma dimi ama yok bi iki arkadası kesin saldırmıstır oyy dur bende sölim noolcak ama nereye gider farkında değil çok merak ettiysen ben söliyeyim olayın her konusundan haberim var onun böle güçlü durmasının sebeplerinden biride benim...
bu baska bisey değil güçtür...insanlar her karsılastıkları acıda hemen yere yığılırsa budur acizlik..
umarım anlamıssındır arkadasım...

derenim..canımın içi...bak birsamı yanlış anlamışşın o bunu demek istememiş..
belinay birden çıkıpta çok iyiyim reset attım yenilendim flan deyince
kafasında çoğu kişinin soru işareti oluştu..sitede belinayla ilgili olumsuz düşünenlerde çok
yani tüm bu olanların kurmaca olduğunu düşünüyorlar..sen olayın içindesin
ayrıntılarını biliyorsun...tabiki de inanıyorsun..ama birsamı yanlış anlamışşın...
ben de biliyorum belinayın gözyaşlarını içim yandı aynı şekilde onla..kaç gün aklıma takıldı ,ufuk ve ailesine şuan bende öfke doluyum fazlasıyla..tabiki de güçlü duracak belinay üzülme etme diye biz telkin edeceğiz tabi...allah razı olsun sende çok destek oluyorsun ama ister istemez bu gibi sorular oluşuyor..herkes hala olayın şokunda dillere destan bir aşktı bu..bu şekilde bitince bir de belinayda işte çok iyiyim falan deyince biranda bu sorular oluşabilir insanların kafasında..umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir..opuyorumnanaktan öptüm seni balımyerimseniben

Son düzenleme:

kimse ile laf dalaşına girmiycem bu 1.ben de herkes gibi hakaret etmediğim sürece fikrimi sölemekte özgürüm bune ne sen nede bir başkası engel olabilir bu 2
bi insanın biten 5 senelik ilişkisinin ardından acı çekip yere yığılması acizlik değil yaşadığın aşkın büyüklüğü ile orantılıdır bu da 3
ayrıca söz konusu olan ark.la muhattabım bu konuda senle değil bu da 4 olsun hadi

olay ne özloşum biliyomusun.büyük bir çoğunluğun dile getirmek istediğini ama getiremediğini ben dile getirdim.bu yani.

olay ne özloşum biliyomusun.büyük bir çoğunluğun dile getirmek istediğini ama getiremediğini ben dile getirdim.bu yani.

canım benim..düşüncelerini söylemek istemende sorun yok
ama gerginlik yaratmayalım daha fazla..
zaten kimsede bişeye inanmak ve ya inanmamak zorunda değil..
belki belinay bunları okuyunca daha çok üzülecek..o yüzden gerginliğe sebebiyet vermemek en doğrusu...:bbo:

bi gun gelıcek bu acın dınıcekk çook mutlu oluCaksın .. geçicek cnmm

boşverin be kızlar kimler neye inanmak istiyorsa ona inansınlar inanın takatim kalmadı artık.. zaten yeteri kadar aileme karşı mutluluk rolü oynuyorum bari burda üzmeyin beni.. cidden yemin ederim kalbim ağrıyor içim acıyor lütfen beni sorgulamaktan vazgeçin olurmu?? kafamı bi şekilde dağıtmalıyım.. EĞER BELıNAY ACI ÇEKSıN MUTLU OLUYORUZ ACISINI GÖRMELıYıZ DıYORSANIZ YOK ARKADAŞLAR BURDA AĞLAYIP SIZLAMıCAM BEN ÇÜNKÜ ıNANIN YETERı KADAR BEN KÖŞEME ÇELıDıĞıMDE BEYNıMı YıYORUM BURAYA AZDA OLSA KAFAMI DAĞITMAYA GELıYORUM NE OLUR BENıDE ANLAYIN BıRAZDA BENıM PENCEREMDEN BAKIN DURUMUMU DÜŞÜNÜN LÜTFEN BıRAZCIK EMPATı KURUN SADECE BıRAZCIK...

en ıyı cvp verıldıgıne göre konu kapansınnn :)

nbr canımcımm

anlıoruzz seni kuzum.bırak kimseye kendini ispatlamak zorunda değilsinlmaz:.ben bayadır giremiyordum siteye.okuddugumda şok oldumm.güzel haberlerinizi duymayı bekliyordum çünkü.hayatta herşey kısmett canım.her işte bi hayır vardır yolun başından döndün en azından die teselli et kendini.(demesi kolay tabi ama)elden bişe gelmiyorr:teselli:

iyiyim duygucum sen nasılsın gelemiodum bayadırr.ben yokken hiç hoş şeyler olmamışş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…