Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

öncelikle eleştirileri diyeyim sadece benim deil çünki olgunlukla karşıladığın için saol.ailenin yanın da tabi ki güçlü olmak zorundasın bari acını burdaki arkadaşlarınla paylaş.ama sen burda da hiç bişi olmamış gibi davranarak kendini hedef haline getiriyosun.
akıl vermek değil benim ki haşa bi nevi tavsiye.ama insanlar dillere destan bi aşk yaşayan ve her ayrıntısına varana kadar anlatan birnin bu aşkın arkasından bu kadar rahat olmasını hiç mi hiç beklemiyorlardı.soru işaretlerinin nedeni bu cnm.bu kadar ortada yaşamasan bu kadar anlatmasan belki senden acı çekmen beklenmezdi.çünki burda seninkine bakarak sıradan aşk yaşayanlar bile ayıldıklarında ne yapacaklarını şaşırdıklarından senin tepkin anormal geldi insanlara.umarım anlaşılmışımdır.ama yanlış değil

canım benim dilim yandı, birkere ailemle ilgili yai annemin hastlağı veve evime hırsız girme konusunda çokca üzüntülü yazılar yazdım ve gerek özel mesaj yoluyla gerekse replerde acitasyonyaptığımı sıktığımı yazmışlardı ve artık öle sızlamaa ağlama modunag irmek istemiyoorum gereken insanlar zaten benim nekadar acı çektiğimi biliyor ve görüyorlar gerek bu topikte gerekse msn de gerekse telde konuştuğumuzda yani ben bu topikteki kişilerle özel hayatımmdada görüşüyorum onlar benim nekdar samimi olduğumu inan biliyorlar.. millet inansın diyede acımı tamanlamıyla burda yazamaamki biyerden başlamalyım diyorum ama yapamıyorum kendimi kandırıyorum :KK43:

saçmalama canımy aa nedemek konuşmicam kıymetini bil yapma lütfen tatlım yaaa..

her defasında beni kötü halde bırakıp arkasını dönüp uyuyor yarın sokuluyor bana
basit şeyler ama o ağlasa telde ben uykuyu filan boşveririm kendi rahatını düşünüyor :KK43:(((

bunu onunla yüzyüze konuş kırıldığın noktaları söyle ona canım

özlüyorum be süpürgelimm alışkanlıklar var be süpürgelim :KK43: bu akşam eniştemle beraber ablama sürpriz hazırlamak için evlerine gittik evlilik yıldönümleriydi ve eniştem bir ara beni evde bırakıp ablamı almaya gitti şirkete.. ben evde tek kaldım, o evde ufukla beraberdik ablamlara yemeğe giderdik film izlerdik hatta orda kaldığımız anlar bile oldu orda yapmıştı bana evlilik teklifini mutfakta salonda oturma odasında biranda ufuğu gördüm sank ive oturdum çocuklar gibi ağladım kötü oldum ben hemde çok kötü oldum bu gece dedim ya keşke olmasaydı bunlar keşke büyük bir şaka rüya olsa uyansam ama değil iştee :KK43:

çok hassasım ben ağladığım zaman benim yanımda olmuyor :'( kafayı yiyorum tmm basit konular ama beni çok yıpratıyor offf

dedimya bunu onunla sakince yüzyüze konuş bebeğim lütfen yap bunu...

sinirlenince öyle olmuyor:KK43: neyse cnm çıkayım ben dinlediğin için çok sağol sende üzme kendini herşeyde bir hayır vardır

X