Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

herkese günaydınlar.. deruşum hoşgeldin, duygucum tatilin nasıl geçti? ve merakli çok teşekkür ederim arkadaşımm

belinayımm iş bulabilirsen bir an öncee çok ii olurr bencee.mesleğin neydi canım senin?ne mezunuydun?

belinayım nasılsın cnm ogün konuştuk ya tlfda senle eşim dioki kendin gibi çok konuşan bi arkadaşın var dio aynı sen dio

merakli canım şuan için düğünlerimiz var onları atlatim hemen bakıcam iş gerçi ailem ramazanıda evde geçir diyolar ama bilmiyorum.. canım ben sakarya üniversitesi turizm seyehat işletmeciliği mezunuyum. ama yönetici sekreterliği bile yaptım ve 9 ay bilgisayar kursuna gittim milli eğitimden onaylı 2 sertifikam var muhasebede biliyorum yani...
duygucum eniştem doğru tespit etmiş o gün aranmakla varya çok mutlu ettin ve büyük destekte bulundun bana ee eişte bey nediyor bu duruma bi yorum yaptımı hiç??

hmm sen bak canımm.nasıl ii hissetceksen ölee yap bakalım.bulursun iş canım illakii.ahh ahh dövelimm hepsinii belinayımmklava:

kızlarr günaydınnn
nasılsınızz?

bnm erkek arkadaşımla ailem tanışmıştı
annesi gelmişlerdi bnmki askerdeyken
şimdide askerlişk biteli 5 ay oluyor işte hatta 5 ayı geçti bile
şimdide istemeye gelmek için bugün annesi tel açıcakmış anneme

inş. herşey çok düzgün geçer
çünkü ailelerimiz birazcık farklı ama yinede birbirlerine laf sölemezler diye umuyorum

lütfen bnm için dua edinnnn
çok heycanlıyımm

merakli canım çok teşekkür ederim desteğin içinnn,dövelim canımmm vallahi dövelim...
life_city canım hadi hayırlısı umarım beklediğinden dahada güzel geçer hayırlısı neyse o olsun inşallah...

yaa işte cnmm herşey çok normal olmadığı içinn ne bilim iki tarafta biraz cins olduğu için korkuyorumm

ay ne b,ilim cnm aynı binada oturma muahbbeti var annem sonuna kadar karşı bnde istemiyorum ama bu sebepten de bitirmek istemiyorum
4 yılımı verdim
bi yandan onalrda haklı çünkü 5 katlı binaları dururken bana ev almazlar
bi yandan bende haklıyım bakalm ne olucakk

off hadi hayırlsı be güzelim umarım orta yolu bulurusnuzzzz inşallahhh güzellikle hallolurrr .. hayırlı haberlerini bekliyoruz sakın unutma canım arkadaşım

tmm kzılar size haber weririm
bakalm bugün 3 te annem hastaneden gelicek öyle arıcaklarmış
hyrlısı olsn herşeyinn

tşkler güzel dilekleriniz için

sadece kendini düşünsün dio
o sevseydi yanında olurdu ailesinin yanında olmazdı dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…