Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

hoşbulduk cnm benim nasılsın
ben süperim inanamıorum ilyas bana seni özledim dedi şoktayım

dicek tabii deryacımm sen onun aşkısısın bitanesisinnn sevdiğisinn neyani sana demicekte başkasınamı dicekk kuşum benimmm

1 hafta fınal tatılııı 2 hafta fınalden sonra böle bı gece ıyı geldı fasıllı sazlı sozlu bıyere gıttıkk 12 kısı fln askomdaaa var tabiii :KK66:

cok güzel geççttiiii

ayy okul bitttiiii ınanamıymmm

yrn daa alısverıseee gtcemm kaydirigubbakcemile2

cnmmmm kolay kolay onun ağzından böle şşeyler duyamıorum arada sırada böle sölüo
ne yalan söleyeyim sık sölese alışkanlık olur böle oldumu heyecan oluo kıs

ohhhh gülşaaahh sefannn olssuunnnn artıkkkk gezzmeler ve çılgınca alışveriler aşkıncığınla gezmelerrr çıkar bu tatilin tadınıı gün senin günün artıkkkkkkk

ee deryaaammmm hakediyorsunnn bitanemmm dahada çokk şeyler hakediyorssun senn çünkü kalbini yüreğini en iyi bilenlerdenim senin.... ama dünkü konuşmamızı sakın unutmaa msndeki olurmu tatlım??

ophelia:) ¤ decemBer ¤ sizde katılmazmısıınız sohbete??

unutmam cnm ama bu gece benim için dua et yarın ilyası görmem lazım sanırım babamda çalışmıcakmış dua et tamam mı kuşum

tamam bitanemmmm göçrüşüceksin merak etmee sen bir yolunu bulursunn:):) bende yarın aşkımlayım 1 gibi evden çıkıcam tüm gün, öce bişiler içicez sonra bana elbise bakıcaz onlara oturmaya giderken elbise giymek istiyorum diz altı şık bir yazlık elbise :) sonrada akşam yemeğine ablamlara davetliyiz oraya geçicez aşkımcımla

amiinnn deruşummmm hiç birimizinkini bozmasın inşallahhh... sende iyiki varsın canım benimm.. hayırlısıylaa gülşahımızında kepp attığını duysakkk ehhh değmeyin işte ozaman keyfimizeee

bütün derslerımdenn gecımm dıyımmmm :))

ptesı gunu mezunıyet balom var kızlarrrr

cuma gunu kepımmm var

eger butun derlerımden gecersem 15 ı gıbı tekd ers sınavım var veeeeeeeee

bıtıyooo :)))

bütün derslerımdenn gecımm dıyımmmm :))

ptesı gunu mezunıyet balom var kızlarrrr

cuma gunu kepımmm var

eger butun derlerımden gecersem 15 ı gıbı tekd ers sınavım var veeeeeeeee

bıtıyooo :)))

X