Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

o fırçanın alaasını ben çorluya gider atarım badana yaparım hatta gülçinimm:):)

deryaa ilyasın kulağını çekme zamanımı geldi kuşumm??

yok cnm benim bu aralar bişey yapmam finalleri başladı bu iki muaf sınavlardan sona sevcem ben onu kaydirigubbakcemile2
cnm valla düne bugüne bakılmıo böle durumlarda

hımm şimdi bişi yapmayalımmm deryacım ilyasa sonra güzel şeyler düşünürüzz şekerim unutturma sen bana :):)

yok cnm benim bu aralar bişey yapmam finalleri başladı bu iki muaf sınavlardan sona sevcem ben onu kaydirigubbakcemile2
cnm valla düne bugüne bakılmıo böle durumlarda

Anaaa gııı sen izmirdemisin delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

anam kıs ağlama dayanamam bende ağlarım
beloşla karşılıklı çok ağladık burda biz
evet kıs hemşo

gülçin dur daha ne gebertmesi dün bir bugün ikii sen 1 2 ay sonraa acaba öldürsem kaç yıl yerim die düşüncen :):)

ooohh süpürgelimde geldiii hoşgeldinnnn şekerimmmm.........

nasılsın bakalım fıstık

iyiyim sen nasılsın yorucu günlerim ya

bugun sınavlar başladı pşb ye kadar var cuma yok sonra pzt çşb cuma yine var sonrada yaz okulum var ondan sonra rahatım kısmetse :)

--------------------

belinay gözünaydın takip ediyorum yazdıklarını=) hayırlı olsun ne heyacanlısındır kimbilir zor işler ya

deruş,gunnicen,kggm, süpürgelicadı, Hindistancevizi,zeynep,deren23,denise,PasakliMinikTanrica,newlife, glsh85,duygussduyguss,MaLiBu ,papatya58 ,mavis87, HaYaTSIN, duyguçıkmazı
haydii toplanın bakim gariiii..arada 3 çürük çıktı onları saymıyorum attık çöpe biz bize yeteriz biz bizizzz dedikya topikcek anten taksınlar diee Sloganımız antek takın olucak bundan bölee.. ve gerçek paylaşımlar olucak çekemeyenlerin yeri değil burası.. BURASI ÇIKARISZ FİTNESİZ FESATSIZ GERÇEK DOSTLUĞUN OLDUĞU SEVİYELİ KİŞİLERİN OLGUNLAŞMIŞ NEDEDİĞİNİ NE İSTEDİĞİNİ BİLEN KİŞİLERİN OLDUUĞU TOPİK..zemuszemusopuyorumnanaktan:enbuyukkk::nazar:.

ahhh süpürgelimmm ahhh bir bilsennnnn :) perşembe gecesi burda bayram varrrr burda toplaşcazz unutmayın perşembe gecesinii:) deruşum gülçinimm hülyamm size 1 kere çağrı attığımda gündüz geldiler demek :) gece attığımdaysaa nete gelin demek :):)

deryaaamm son söz budurr ve şaşılıp yanılıpta gelmesinler zati yüzleri yokki ne yüzle gelincekkii:):)

X