- Konu Sahibi EU2
anam kıs ağlama dayanamam bende ağlarım
beloşla karşılıklı çok ağladık burda biz
evet kıs hemşo
Hemşon Yisin Emi Seni :asigim:Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anam kıs ağlama dayanamam bende ağlarım
beloşla karşılıklı çok ağladık burda biz
evet kıs hemşo
alkisalkisalkisopuyorumnanaktanderuş,gunnicen,kggm, süpürgelicadı, Hindistancevizi,zeynep,deren23,denise,PasakliMinikTanrica,newlife, glsh85,duygussduyguss,MaLiBu ,papatya58 ,mavis87, HaYaTSIN, duyguçıkmazı
haydii toplanın bakim gariiii..arada 3 çürük çıktı onları saymıyorum attık çöpe biz bize yeteriz biz bizizzz dedikya topikcek anten taksınlar diee Sloganımız antek takın olucak bundan bölee.. ve gerçek paylaşımlar olucak çekemeyenlerin yeri değil burası.. BURASI ÇIKARISZ FİTNESİZ FESATSIZ GERÇEK DOSTLUĞUN OLDUĞU SEVİYELİ KİŞİLERİN OLGUNLAŞMIŞ NEDEDİĞİNİ NE İSTEDİĞİNİ BİLEN KİŞİLERİN OLDUUĞU TOPİK..zemuszemusopuyorumnanaktan:enbuyukkk:.
tmm bende gelirim perşembe çok geç mi toplancanız,benimki yasakladı 12 den sonra nette durmamı istemiyorahhh süpürgelimmm ahhh bir bilsennnnn :) perşembe gecesi burda bayram varrrr burda toplaşcazz unutmayın perşembe gecesinii:) deruşum gülçinimm hülyamm size 1 kere çağrı attığımda gündüz geldiler demek :) gece attığımdaysaa nete gelin demek :):)
gülçin dur daha ne gebertmesi dün bir bugün ikii sen 1 2 ay sonraa acaba öldürsem kaç yıl yerim die düşüncen :):)
vereliniortakgelselerde isteyen varmı acaba
alkisalkisalkisopuyorumnanaktan
tmm bende gelirim perşembe çok geç mi toplancanız,benimki yasakladı 12 den sonra nette durmamı istemiyor
yi kıs beniiiiiiiiiiii
gülçinimmm sarı şekerimm şu avatarı değiştir bu biiiirrrrr
sen onu gebertmessin kıyamazsın zamanllaa buda ikiiiiii:)
vereliniortak
seninki yasaklamasın perşembe güncükk anlat durumu senn ve zaten ben 9 gibi yada 8 gibi gelirim kuzzummm
tmm söylerim ama o saatte burada olurum benimkinin adıda ufuk kaydirigubbakcemile3
ay kıyamam kuşum ya
bu arada hülyanın düğününe gidebilmek için haince planlar yapıorum
balın yesin seniiiii :) yaa ben burda tek kaldım yaaa hülya sen ve deryamm yakınsınız birbirinizee ağlicam yaa uleyn istanbul doğdum doğalı ilk kez seni sevmedimmmm
Kıslar Nası Olmuşum :roflol:
ben gültepedeyim burasını pek bilmiolar cnm
kıs kesin değilllllllllllllllllllllllll
:1shok::1shok: vay beee ufuğaa sölee adaşının kız arkadaşına izin veriirrvereliniortak