E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
fıstık hadi hayırlı olsun diyelim bakalım, Allah nazarlardan korusun aşkınızı
AMİN canım benim. Allah bütün sevenleri en kısa zamanda kavuştursun inşallah bi daha ayrılmamak üzere :Saruboceq:hülyammm RABBİM UTANDIRMASINNN MUTLULLUKLAR GÜLÜMMM ÇOKTAAAN HAKETTİN SEN BUNUUUUU DARISI GÜLŞAHIMIN GÜLÇİNİMİN DERYAMIN DENİSEMİN ELAMIN BAŞINA İNŞALLAHHHH EE BİRDE BENİMM:)
Cicim anlat kuzum biz seni biliyoz zaten boşver diğer şahısları. çekemeyenler buraya bu tropiğe uğramasın bi zahmet okumasınlar çok rahatsız oluyorlarsa. Senin ve ufuğun aşkı çok güzel ve gerçek bi aşk olduğu her halinden belli canım, hemen nazar boncuğu koyuyım kem gözler içinsüper geçtii kuzummm ayy bitterim artık anlatmim ben sonra çekemiyorlar çok abartıyorsun birtekk senmi büyük aşk yaşıyorsun diyorlar boşver bebeğim :):)
ooooyyyy oyyyy heyecan dorukta desene üç gün kaldı şuracıkta :teytey:heycan yaptım yahuu:):) aslında bu p.tesi yani yarın gelicekelerdi ama ben perşembeye çektimm :):)
patates salatası varsa gerek yok aslında ama yap yap belinayım ne hamarat gelinimiz var desinler :jeyyar: çeşit bol olur hem iyi olur
Bitterim napıosun kızz ne ara geldin buraya.Bende diyorum bu kıs nere kaybolduu:1hug:
bnn geldm kzılarr nassınızz
belinayım eniştenle telde konuşup geliom aşkım benim bugün çok yoğun çalıştıı kaybolmayın biyere gelcem -tatlicadiarzu-