Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

pati aman boşver güzelim azalsa ne olceek çoğalsa ne olcekk :) ne aldın bakim bugün kendinee onu söle sen:)))

artsa azalsa bişe olmazda merak ettim hangi msjlar silindi diye cnm :))
gömlek,çanta,makyaj malzemeleri,sevgilime bişeler aldım tshirt flan...bi de panolont begndm cnm 2 gün içinde gidip alcam...anneler günü geliyo ya paramın bi kısmını ayırmak zorunda kaldım...pantolonu koydum geldim magazaya senağlamasenağlama

kız daha ne alcann maşallahh güle güle giy hayatımmmm

saol cnmmm daha güzelleri senn olsun :))

hadi ben gittim iyi gecelerrrrrrrrrrrrr

NOLDU BİZİM TPOPİĞE NIYE SİLİNDİ ROMANTİKLERİM

ayyy ayy ayy denisemm gelmiiiiiiiiişşşşşşşşşş Şeniz

pişt nerdesiniz bakimmmmm tee bura geliin bakemmm :)

ben geldim ama kimseler yok((
ii geceler kızlarrra.s.

ben burdaydım cicim ama bu gece ufuğumla beraber ablamdayızz bakma sitede olduğum açık unutmuşum siteyi .. eniştemin laptopundan girriyorum.. ufuğumla film izliyorduk bi baktım laptop açık kalmış ve sitedeyim :) neyse ufuğumuda yatağına yollicamm zaten, işe gidicek yarın sabah kahvaltı hazırlicam ona :)

Bugün annem için hediyeler aldım ve çok güzel iki slayt hazırladım mesela bitanesini paylaşim senin. bu videodaki küçük bebiş benimmm nekadar toplu ve erkek gibiymişm dimikaydirigubbakcemile3heeleki kundakta annemin kucağında tam bir japonum kaydirigubbakcemile3

annem ve ben nekadar değişmişiz yaaa ben nekadar büyümüş annemse nekadar yaşlanmışşş kurban olurum ben anneme yaaaa.... gülmeyin hiç japon bir bebek ve sonradan erkek gibi büyüyen ama sonra özüne dönen bir belinay görmedinizmiii kaydirigubbakcemile3ERKEK GıBı KARADENıZ KIZIYIMDIR EVELALLAH :lepi::CüvCüv:

http://www.pinarcocuk.com.tr/index.php?id=e1e32e235eee1f970470a3a6658dfdd5

Son düzenleyen: Moderatör:
aaaaa patı dışında kımse ozlememıssss benıııııııııııııııı

ben özledi herbikesleri ama herbikesler terketti beniii ve topiğimi:))

günaydınn romantikk güzelleriimmmmmmmmm Şeniz

iyi belinayımm sen nasılsınn Şeniz Şeniz

iyiyim kuşum benim.. 1 mayıs nedeniyle evde tıkalı günlerimden birini yaşıyorum :):)

bende herzamanki gibi çalışıyom belinayımm:) gelcekleri tarih bellimi canım

aaa ne çalışması bitterim yaa b heryer kapalı olması azım benim tanıdıklarım ablam eniştem kuzenim aşkım çalışmıyorlarrr... o patronuna söyleee kulağını çekmim onun :)))

canım bu c.tesi akşamı belli olcak tarih şu mevlüt bi geçsinde :)

annem için hediyeler aldım ve çok güzel iki slayt hazırladım mesela bitanesini paylaşim senin. bu videodaki küçük bebiş benimmm nekadar toplu ve erkek gibiymişm dimikaydirigubbakcemile3heeleki kundakta annemin kucağında tam bir japonum kaydirigubbakcemile3

annem ve ben nekadar değişmişiz yaaa ben nekadar büyümüş annemse nekadar yaşlanmışşş kurban olurum ben anneme yaaaa.... gülmeyin hiç japon bir bebek ve sonradan erkek gibi büyüyen ama sonra özüne dönen bir belinay görmedinizmiii kaydirigubbakcemile3ERKEK GıBı KARADENıZ KIZIYIMDIR EVELALLAH :lepi::CüvCüv

http://www.pinarcocuk.com.tr/index.php?id=e1e32e235eee1f970470a3a6658dfdd5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…