Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben özledi herbikesleri ama herbikesler terketti beniii ve topiğimi:))
haa bu aradaa belınayımmm canımmm
o kendını cektıgın resım var yaa beyaz gomlek flnnnn
o super olmus onu gıy onuuuuu :)
ayyyyyy süperrrr gülşaaahhhhhhhhhh.. dışarda bi yerdemi olucaksınız yoksa evemi davet ettinizzz???
eltıme gıdıcez :))askımın abısının evıne yanııı kahve ıcmeyeee askımın annesıde oraya gelceekk :)
ay cok heycanlıyımm bıraz farklı aıle yapılarımız var umarım hersey yolunda gıderrrr
nolur dua edın baanaaa guzel gecsın bırbırlerınden hoslansınlllarrrr
Bugün annem için hediyeler aldım ve çok güzel iki slayt hazırladım mesela bitanesini paylaşim senin. bu videodaki küçük bebiş benimmm nekadar toplu ve erkek gibiymişm dimikaydirigubbakcemile3heeleki kundakta annemin kucağında tam bir japonum kaydirigubbakcemile3
annem ve ben nekadar değişmişiz yaaa ben nekadar büyümüş annemse nekadar yaşlanmışşş kurban olurum ben anneme yaaaa.... gülmeyin hiç japon bir bebek ve sonradan erkek gibi büyüyen ama sonra özüne dönen bir belinay görmedinizmiii kaydirigubbakcemile3ERKEK GİBİ KARADENİZ KIZIYIMDIR EVELALLAH :lepi::CüvCüv:
Pınar Çocuk Sütü
Belinayımmmm ben izledim sabah, yorum yapma fırsatım anca oldu e tabi yoğun kızım. sırnaşık şey
Canım bu çok güzel bir şey bence... Eminim anneni çok mutlu ediceksin... Bütün hayatınız film gibi geçiyor ne kadar da güzel ya... Bende yapmayı düşünüyorum inş...
tebrik ederim seni. ŞenizŞeniz
ohhhhh:lepi:canım benimm akşam varyaaaa mutluluk haberleri vericeksin olumlu şeyler yazıcaksın be çoook eminim sende ein ol pozitif düşünelimmmm akşam sabırsızklıkla bekliyorum seniiiii Çok geç kalmayın yaaaakaydirigubbakcemile3yerimseniben bu arada enişte beyde orda olcakmı??