Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

canım haftaya c.tesi dayısını mevlütü var mevlütten sonra belirlenicek tarih ama mayısta geliolar yaniii :))) o kesinn

ayy hadi çok seviindim belinayım yaaa:)))

canımsın benimmmmm 5 yıldır bu zamanı bekliyordum neden bukadar türkiye sorunu haline getirp kararsız kaldığımı anlamıştırsınn artık :)))

haklısın vallahii ama yine de çok özenme de allah korusun vallahi ben tam sevinemiyorum senin adına.korkuyorum mazallah bi sorun çıkacak falan diye:KK43:((
allahım korusun inş!

sus ses etme benimde yüreğimin bi yerinde öyle bi duygu var ama pozitif düşünmek istiyorum artık :KK43: olsun yaa artıkkk vallahi billahi RABBıM ACISIN ARTIK BANA

inşallah canım benimmm dilerim herşey istediğin gibi olur da çok mutlu olursun! a.s.

piştt piştt nerde benim hatunlarım benim güzellerim benim romantiklerimm... ay nedense keyifliyimm birden hafiflik geliverdi bana sebepte ne bilmiyorum ama mutluyum nedense :lepi::lepi:hihoyyyt:teytey::roflol::hooray: Nerdesiniz bakimmm kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
ben geldim romantikler anam bu topikte bi durgunluk var yahuu

bırak beloşum ben hariç amakaydirigubbakcemile3

topikğe bak kimseler gelmio neerdeee bu hatunlar yaw:nazar:

tabi beloş bizi ihmal edince gelmiyolardelikafadulden

sus kızz benmi ihmalmi ediyom bee hadiyin ordan kimsecikler uğramıyorr bende tek tek gidip kulaklarını çekicem yakındaaa :))

tabi ihmal ettin sen bizidelikafadulden

ay evet aslında uğrasalar ilgileneceksinde uğrayan yok:mymeka:

çek valla yahu ne bu böleee ya topiğe sayfalar yetmezken tık yok:sm_confused::sm_confused:

yaa kızlar bu topikte msj temizliği olunca sizin mesjlarınızda azalma oldumu ???

patim nerden aklına geldi bu? hiç dikkat etmemeişim yahu

canm birinn msj sayısını gördm çok fazlaydı maşallh flan dedim içmden :jeyyar:
benm 3000 e gelmştr artk deimki bi baktım 1500 e gerilemş kaydirigubbakcemile3
bi soruyim dedim sizlere

X