Rojda Demirer..

rojda demırerın sac rengını nasıl elde edeblırız baz olarak alt rengı benım kendı doğal sac rengımde mevcut ama o golgeler o ısıklar hangı renkten oluştuluyor acaba bılen varmı karamel mı yoksa sarı golgemı bılenler varmı

çok zarif gözlerinin şekli ve saç rengi çok güzel,kişiliğide öyle diye düşünüyorum umarım yanılmam

bende cok beğenıyodum bu kızı aslında hala cok begenıyorum ama burnu estetikmiş biraz hayal kırıklığı yaşadım tamamen doğal bi güzel oldugunu düşünüyordum neyse en azından gözleri sacları kendisinin ve güzel

Daha geçen gün tvde görüp de hala bu kadını neden dizilerde oynatıyorlar o feci estetikli suratıyla diye düşünmüştüm.
Yani oyuncu sonuçta ama kadında mimik yok. Oyuncuysan ne diye suratındaki mimikleri engelleyecek işlemler yaptırırsın ki.
Güzellik sıfır zaten. İnanılmaz sıradan, silik, özelliksiz bir kadın. =D

Dış güzellikle ilgili yorum yapmayı hiç sevmem aslında ama madem bu başlık bunun için bende ilke defa da olsa bir yorum yapayım böyle bir konu için istedim.

Televizyonu uzun zamandır neredeyse tamamen (ev halkı evde olmadığı zaman asla kendim için açmayacak derecede) hayatımdan çıkarttığım için ve magazinsel yayınlara da neredeyse hiç gözatmadığım için olmalı, ben bu cici hanımı ilk defa görüyorum ve bildiğim bir isim ve yüz değil.

Benim bakışımla sadece saçları güzel. Hem de gerçekten çok güzel görünüyor. Kalın telli, gür sayılabilecek ve canlı güçlü bir saçı var gibi ve çok hoş bence.

Çok dikkatli bakmaya çalışsam da bunun dışında başkaca bir özellik veya öyle güzel diyebileceğim bir şey yakalayamadım ben açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…