Saç Rengi ve Saç Boyama Röflenin üstüne karamel,bakır tonları yapanlar bir bakabilirler mi??Lütfen lütfen(=

Bakır yapmayım ya,kanıma girme hehe=) o da çok turuncu olur ilk karamel yapayım nasılsa bakıra çevirmesi kolay=)))

saçındaki çikolata kahve uçlarından başlayarak yeşillenir bir kaç hafta sonra.denedim biliyorum :))

Yengeçcim,peki sonra naptın yeşillenince?

Enjoyable anlaştık hehehopuyorumnanaktan

Ben palette Koyu kumrala boyadığımda yeşillenmişti tekrar aynı rengi üstüne boyadım sonrada röflelerimi attırdım :)))

Evet üstüne boyayınca tekrar,geçiyor yeşillik xD Yada kızılımsı bir renk seçmek lazım.

Evet şuan saçıma çikolata kahve boyadım zaten,ama rengim açık oldu röfleler belli.Yansımalı balyajlı gibi saçım.Üstüne karamel yapayım diyorum:)

konunu en baştan okurken bide baktım aynen benim yaptıımı yapmışsın,
geçen kış röfleli, dipleri çıkmış saçlarımı koleston çikolata kahveye boyadım,
kış boyunca 3 kez aynı renge devam ettim,tabi sonunda röflelerimden eser kalmadı,
yaza girerken dore sarı boyadım açılması için,
niyetim karamel boyamaktı tuttum voılanın koyu karamelini aldım,inan aynı çikolata kahve oldu,zar zor açtım saçımı, şimdilerde bal köpüüne boyuyorum,çokta memnunum,sen sen ol sakın voılanın karamellerini kullanma derim,
tabi çok güzel açık karameller var,markayı çok iyi araştır cnmkaydirigubbakcemile5

=)) Teşekkür ederim canım bu yazın için.
Senin gibi davranmışım demek=))
Kolestonun karameli güzel.Alıp direk onu boyasam diye düşünüyorum.
kış boyunca boyadıkça oturur rengi de...opuyorumnanaktan

rica ederim cnm,
bencede biraz şimdiki boyanı akıtıp,sonrasında karamelle devam edersen çok güzel olacaktır,kaydirigubbakcemile5

inş canım...Dipleri düşünüyorum birtek ama o kadar da kötü durmuyor yahu...

ben boyadım röflemin üstüne karamel ama az bakırlık var içinde,çok güzel oldu doğal duruo gölgeli gibi,röflem çok çiğ olmuştuzemuszemus

Yengeçcim,peki sonra naptın yeşillenince?

Enjoyable anlaştık hehehopuyorumnanaktan

sonra 2 3 ay arayla hep çikolata kahveye boyamaya devam ettim.ama alttan yinede sarı sarı görünüyodu.yok kapatmalıydım onları temelli.mavi siyah yaptım.kafama tüküreyim.hepsi kapansın dedim tek renk olsun saçım.keni saçımda siyah.diyeceksinki kapandımı.hyr.siyah aktı benim sarılar gene alttan çıktı.bende bıraktım yakasını.siyahım iyice yok olup gitsindiye bekliyorum..

arkadaşımm, röflenin üstüne karameli direkt boyarsan, ilk ykamada akar, alttaki röfleler gözükür.. pek hoş olmaz.. Bence ilk boyada çikolata kahveye boyat.. Sonra akacaktır zaten o.. Aktıkça önce koyu karamele boyat.. O gene akacaktır.. Git gide git gide normal karamele boyatırsan bişecik olmaz, hatta rengi tam tutar, ne kdr boyarsan boya o röfleler gözükür.. Ama belli bi boyadan sonra güzel gözükürr :) beni yolda durdurup soruyolardı, bi bilselerrr saçımın içine edip de bu hal aldığını : )))

ama sakın ha direkt açık karamele boyatma..

Cevap için teşekkür ederim herkese=)

Baha delisi:Canım ben çikolata kahve yaptım ilk.ıkincisinde karamel yapıcam.Ama açık karamel değil.
Normal karamel.Bakalım nasıl olacak=)))

Selam arkadaşlar yine ben buyrunnnnnnnnn

Röflenin üstüne karamel ,bakır tonları hatta bizzat karamel boyayanınız var mı?:sm_cool:

Varsa hangi tonu boyadınız markası neydi nasıl oldu saçlarınız paylaşabilir misiniz???:1rolleyes:

benim karamel balyajlıydı cnm orielle açılıp üzerine karamel-bakır tonda boyayla boyandı ama kuaförde cnm evde yapmadım...

yaaa karamel istiyorum karamellsenağlama saçım allak bullak oldu yaa..volia karamele boyadım ama tutmadı nedeeeeennnnbenneyaptımki

Back