Aslında ben daha sararmasini istiyorum:) merak ettiğim birkere daha boyarsam iyice sarımi yoksa iyice turunculasirmi????hayırr bence boyama artık röfle kapanır altın sarısı bir renk ortaya çıkarr bu tonlara devam:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında ben daha sararmasini istiyorum:) merak ettiğim birkere daha boyarsam iyice sarımi yoksa iyice turunculasirmi????hayırr bence boyama artık röfle kapanır altın sarısı bir renk ortaya çıkarr bu tonlara devam:)
Aslında ben daha sararmasini istiyorum:) merak ettiğim birkere daha boyarsam iyice sarımi yoksa iyice turunculasirmi????
dene bakalımm))) sonucu görr:)) bence fikrimce yapma ama çok istiyosan dene altın sarısı olur ama içinde turunculuk daha baskın olcaktır çünküü röfleler ikinci boyada kaybolcaktırrr
Açık küllü kural boyamalisiniz, hem turunculasmayi önler, hem de rofleniz kapanmaz
bende aynı senin gibi saçımın üstüne röfle attıranlardanım ve hiç memnun kalmadım benim röfle biraz platine benzediği için kendi saçlarım çıktıkça çokta güzel durmuyor bende aynı senin yaptığın gibi yapmayı düşünürken senin saçını gördüm ve beğendim şimdi bende aynı sonucu alırmıyım diye merak ediyorum sen nasıl ve hangi boyayla elde ettin bu rengi cevaplarsan sevinirim
pöffffffff turunculuk gider diye bi kat daha boyam diyodum daha oranj lanıcaksa heeeeç boyamam yaa ben nasıl turunculaşmadan sararta bilirim şu saçcağızlarımı ne boya kullanmalıyım ki?
sakın külü renklere boyama canım yaaa saçın yeşilenirrrr çünküü şaçlarında röfle olan külü renklre boyarsa bir iki yıkamadan sonra yeşile dönnüyor şaç
benimde saçım röfleli sen bir ay kadar bunu kulann sonra üstüne turunculuk gitsin dersenkum sarısı renklere yönel yada vanilya sarısı ama tek renk olcak saçın ozmandaa
yok tatlım biliyom yeşillenir vanilya sarısı hangi marka alam acaba????bende onu yapmayı düşünüyodum.
TABİ CEVAPLARIM TATLIM.
seninkide güzel olur eminim saçlarımız aşağı yukarı aynı rankteymiş...kolestonun sarı rengini boyadım.
merhaba saç rengin çok güzel olmuş benimde saçımda röfle var biirbuçuk ay oldu yaptıralı kendi saçım açık kumral röfleler istediğim gibi olmadı seyrek oldu bende şimdi boyamak istiyorum kolestonun sarı rengi demişsin hangi sarısı yani numarası kaç verebilirmisin acaba
çok güz<el olmuş bende bugün boyuyacağım inşallah iyi olur
sağol canım.inşallah seninde istediğin gibi olur