• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfle yaptırdığım saçlarımı açık renge boyamak istiyorum..fikir verebilirmisiniz?

Azize45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
13.770
13
206
selm arkadaşlar...saçlarımı 1ay oluyo röfle yaptırdım.kendi rengimin üstüne.
şimdi evde kendim boyamak istiyorum açık bi renge...sizden öneri ve tavsiye istiyorum.

Son düzenleme:
Röfleniz çok alacalı olmuş arada siyaha yakın bir tonda var
onların en azından zemindeki diğer kahve tonuyla eşitlenmesi lazım.
Açık kumral önerebilirm veya loreal majirel serisinden 10 AÇIK SARI
igora royal - 9.1/2-0 PLATİN SARISI
Ama siz yinede Kuaförünüze danışın derim en doğru bilgiyi vericektir

Röfleniz çok alacalı olmuş arada siyaha yakın bir tonda var
onların en azından zemindeki diğer kahve tonuyla eşitlenmesi lazım.
Açık kumral önerebilirm veya loreal majirel serisinden 10 AÇIK SARI
igora royal - 9.1/2-0 PLATİN SARISI
Ama siz yinede Kuaförünüze danışın derim en doğru bilgiyi vericektir
kuaföre gitsem gel boyayim dicek gitmek istemiyorum.evde kendim boyamak istiyorum.kumral boyarsam roflem kapanmazmi? Açik sarı turuncu olurmu acaba?

sizin şaçınız koyu kestane siyaha yakın bi renk ana şaç röflede başdan sagma cnım ya iki zıt renk olmuş bu tonlar malesef itici duruyor kusura bakma ama o aradaki rengin 2 ton kırması gerek o röfleye uyumiçin kuaföre boyat mtlak çünkü röflenin kaPANIR koyu karamel aradaki renk olabilir b:12:ence

Açık kumralı ilkin önerdim zaten turunculaşmasın diye aradaki renkleri ne kadar kırar sık sık yapmana bağlı kalır
Ama röflelerin orta sarıya geçer yada biraz açığı
İlla evde olsun dersen bir arkadaşından yardım al röflelerini ayırarak sadece zemini boyamaya çalışın boyadığınız kısımlar başka yerlere bulaşmasın diye
paketleyin ha bulaşşsa zıt bir renk olmaz sarıları sadece dediğim gibi orta sarı yapar.
Ama ben mutlaka kuaföre gidin derim önce zemin renginizi düzeltsinler.
Röflenin,balyajın kötü yanıda bu malesef tümden boyayamıyorsun ancak röfle de atılan zeminin açık olması işi kolaylaştırır.
Ama senin arada çok koyu tonlar var o işi zorlaştırıyor keşke ilkin rengi tam oturmuş orta tonlarda bir renk üzerine röfle yapsaydınız pek uğraştırmazdı.
Acele karar vermeyin birazda dinlendirin bakım yapın öyle karar verirsiniz....
kuaföre gitsem gel boyayim dicek gitmek istemiyorum.evde kendim boyamak istiyorum.kumral boyarsam roflem kapanmazmi? Açik sarı turuncu olurmu acaba?

Açık kumralı ilkin önerdim zaten turunculaşmasın diye aradaki renkleri ne kadar kırar sık sık yapmana bağlı kalır
Ama röflelerin orta sarıya geçer yada biraz açığı
İlla evde olsun dersen bir arkadaşından yardım al röflelerini ayırarak sadece zemini boyamaya çalışın boyadığınız kısımlar başka yerlere bulaşmasın diye
paketleyin ha bulaşşsa zıt bir renk olmaz sarıları sadece dediğim gibi orta sarı yapar.
Ama ben mutlaka kuaföre gidin derim önce zemin renginizi düzeltsinler.
Röflenin,balyajın kötü yanıda bu malesef tümden boyayamıyorsun ancak röfle de atılan zeminin açık olması işi kolaylaştırır.
Ama senin arada çok koyu tonlar var o işi zorlaştırıyor keşke ilkin rengi tam oturmuş orta tonlarda bir renk üzerine röfle yapsaydınız pek uğraştırmazdı.
Acele karar vermeyin birazda dinlendirin bakım yapın öyle karar verirsiniz....

canım çok sağol ilgilendiğin için :16: bakıcam bi çaresine inşallah sonuç iyi olur ne yaparsam:26:

sizin şaçınız koyu kestane siyaha yakın bi renk ana şaç röflede başdan sagma cnım ya iki zıt renk olmuş bu tonlar malesef itici duruyor kusura bakma ama o aradaki rengin 2 ton kırması gerek o röfleye uyumiçin kuaföre boyat mtlak çünkü röflenin kaPANIR koyu karamel aradaki renk olabilir b:12:ence

canım benim saçım resimde böyle koyu çıkmış.kumralım ben.

Saçlarımi boyadm.evde kardeşim boyadı:) off pek beyenmedim.ama roflem bozulmadı aralardaki kendi rengim açıldi.

$SDC12154.jpg

işte kızlar nasıl olmuş? ben beyenmediiiiiimmmmm:25:

daha yumuşak bir renk olmuş bak bu aradaki renk kırılmışş ton natürel birbirine yakışmış renkk ama turunculuk birraz var aralrda ama iyi denilebilcek bir şaç olmuş diger şaçına göre bencee güle ğüle kulannn

daha yumuşak bir renk olmuş bak bu aradaki renk kırılmışş ton natürel birbirine yakışmış renkk ama turunculuk birraz var aralrda ama iyi denilebilcek bir şaç olmuş diger şaçına göre bencee güle ğüle kulannn

ben ilk halinden daha cok begendım diyebilirim
turunculuk var evet yıkadıkca bıraz daaha gecer ama
ara renk baya baya acılmıs

sağolun kızlar :34: benimde gözüm alıştı baba baka:) eşimde çok begendi:) ama bi kat daha boyarsam daha sarı ve güzel olur dimi?

kesinlikle kuaförün yaptığından çok daha iyi olmuş.yıkadıkça da oturur renk.güle güle kullan...

Back