- Konu Sahibi Sirine_4553
-
pipirikli evet herkes yapamaz evde rofle ama bellıkı elın yatıyormus gayet basarılı bence hıc soylemesen kuafor ısı gıbı duruyor..
sık rofle oldugu ıcın unlulerın genelde kullandıgı sarı tonu olmus bence...
teşekkür ederim , zamanında çok röfle yaptırdım , kullandığı malzemeleri temin de edince ne gerek varki çok para vermeye deyip kendim yapmaya başlamıştım tabi arka paketleri tarif üzerine arkadaşlara attırıyordum, hem daha iyi oluyordu istediğim yere atıyordum paketi yoğunluk azlık ayarlıyordum , perma bile yaptığım vardır kendimekaydirigubbakcemile3
bence hiç röfleye girişme..iğrenç oluyor saç benden söylemesi...
cok guzelmıs canım cok yakısmıs
cok mu sık attı rofleyı?
katılıyorm sana cnm saç inceliyor bi tuhaf oluyor çok cansızlaştı matlaştı saçlarım, röfleden önce negüzel parlıyordu şmdi mat gibi saman gibi oldu fönsüz kullanılmaz hale geldi. benm bu 3. röflem ama bida yaptırmıcam bu son.
canım fotoğraf ekleyemeyeceğim şimdi ama şöyle söyleyeyim ben kuaförlere hiç güvenmiyorum :dilcikar: o yüzden kenim bir röfle kiti aldım ve yaptım kaydirigubbakcemile2 tutamların kalınlığına, yerine, sıklığına, ne kadar açık renk olacağına hepsine kendim karar verdim ve tam istediğim gibi oldu :lepi: hem de 1/4 fiyatına geldi hihoyyyt burada önemli olan para değil tabii ki tam istediğin gibi olması çünkü röfle yıkayınca zamanla akan bir şey değil beğenmezsen kapatmak için boyamak lazım..a.s
canım çok güzelmiş röflena.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?