Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre Hakkında Fikir Ve Yardımlarınıza İhtiyacım Var (Foto'lu)

Merhaba Çanakkale'de ombreni nerede yaptırdın acaba bende iyi bı kuaför arıyorum ayrıca iki doğumunu da devlet hastanesi. Yaptim

Merhaba arkadaşlar.
Ombre için kuaförle az önce konuşmuş bulunuyorum.
Pazartesi günü saat 10'a randevu verdi.
Fiyat için 140 son daha da indiremem dedi.
İstediğim renkler şunlar:
Eki Görüntüle 1395422 Eki Görüntüle 1395423

İlk resimdeki baştan beri istediğim renkler.
İkinci ise bugün buldum ve çok hoşuma gitti.
Şuanki saç rengim:

Eki Görüntüle 1395428

Yalnız bu fotoyu saçımı ilk boyadığımda yani 1.5 ay kadar önce çekmiştim ve şuan boya aka aka iğrenç bir sarı oldu.

Kuaför önce saçımdaki boyayı akıtacağını daha sonra düz renge boyayıp en son ombre uygulayacağını söyledi.

Size soracağım sizce bu işlemler için 140 TL çok mu?
Bu tonlar için boya akıtma işlemi gerçekten gerekli mi?
Bir de sizce ilk resim mi ikinci resimdeki tonlar mı daha güzel?

Not: Aranızda ombre yaptıran varsa nerede ve ne kadara yaptırdığını yazarsa çok sevinirim.
Teşekkürler...

Düzenleme:

Ben doğal durması açısından dipler ve uçlar arasında aşırı bir renk farkı olmasını istemedim.
Kuaför ona göre boyadı ancak birkaç yıkama ile uçlar daha da sararacakmış.
Zemin rengi için kumral, bakır ve karameli karıştırarak boyadı.
Fotoğraflarda olduğundan farklı görünüyor. Aslında dipler daha koyu ve fotoğrafta göründüğünden daha fazla renk farkı var.

Flashsız:

Eki Görüntüle 1399376

Flashlı:

Eki Görüntüle 1399379

Merhaba arkadaşlar.
Ombre için kuaförle az önce konuşmuş bulunuyorum.
Pazartesi günü saat 10'a randevu verdi.
Fiyat için 140 son daha da indiremem dedi.
İstediğim renkler şunlar:
Eki Görüntüle 1395422 Eki Görüntüle 1395423

İlk resimdeki baştan beri istediğim renkler.
İkinci ise bugün buldum ve çok hoşuma gitti.
Şuanki saç rengim:

Eki Görüntüle 1395428

Yalnız bu fotoyu saçımı ilk boyadığımda yani 1.5 ay kadar önce çekmiştim ve şuan boya aka aka iğrenç bir sarı oldu.

Kuaför önce saçımdaki boyayı akıtacağını daha sonra düz renge boyayıp en son ombre uygulayacağını söyledi.

Size soracağım sizce bu işlemler için 140 TL çok mu?
Bu tonlar için boya akıtma işlemi gerçekten gerekli mi?
Bir de sizce ilk resim mi ikinci resimdeki tonlar mı daha güzel?

Not: Aranızda ombre yaptıran varsa nerede ve ne kadara yaptırdığını yazarsa çok sevinirim.
Teşekkürler...

Düzenleme:

Ben doğal durması açısından dipler ve uçlar arasında aşırı bir renk farkı olmasını istemedim.
Kuaför ona göre boyadı ancak birkaç yıkama ile uçlar daha da sararacakmış.
Zemin rengi için kumral, bakır ve karameli karıştırarak boyadı.
Fotoğraflarda olduğundan farklı görünüyor. Aslında dipler daha koyu ve fotoğrafta göründüğünden daha fazla renk farkı var.

Flashsız:

Eki Görüntüle 1399376

Flashlı:

Eki Görüntüle 1399379
Bence cok iyi boyatmssin ben 165 lira verdim 7 senelik bi siyahliktan sonra 2 kere actiarak anca sennki bi renge ulastim ve suan saclarm igrenc bi durumda surekli kiriliyo ve lastik gibi uzuyo siyahtan donunce normal ama cogu profsyonel kuaforde bu hic olmuyo cok guzel olmus saclarin

Bence cok iyi boyatmssin ben 165 lira verdim 7 senelik bi siyahliktan sonra 2 kere actiarak anca sennki bi renge ulastim ve suan saclarm igrenc bi durumda surekli kiriliyo ve lastik gibi uzuyo siyahtan donunce normal ama cogu profsyonel kuaforde bu hic olmuyo cok guzel olmus saclarin

Tesekkur ederim ama ombreden platine dondum ben :)
Siyah sac cok istedim denemeyi ama dediginiz gibi siyahtan donmek cok zor oldugundan cesaret edemedim. Bakim uygulamiyor musunuz?

Tesekkur ederim ama ombreden platine dondum ben :)
Siyah sac cok istedim denemeyi ama dediginiz gibi siyahtan donmek cok zor oldugundan cesaret edemedim. Bakim uygulamiyor musunuz?
Gercekten siyah sac cok zor yani neler cektigimi bilemezsin sac derilerim yara oldu hep bi de mavi siyahtan dondum bianda o da bana cok kotuye mâl oldu valla. Saclarimin ucu suan kece gibi duzlestrmeden hic biseye benzemiyo.badem yagini duydum onu bide swahskopun bc diye acil kurtama sac bakim urunu var onlari uygulamayi dusunuyorum baska turlu duzelmicek galiba saclarim ilk defa bole oldu cok uzuluyorum

Gercekten siyah sac cok zor yani neler cektigimi bilemezsin sac derilerim yara oldu hep bi de mavi siyahtan dondum bianda o da bana cok kotuye mâl oldu valla. Saclarimin ucu suan kece gibi duzlestrmeden hic biseye benzemiyo.badem yagini duydum onu bide swahskopun bc diye acil kurtama sac bakim urunu var onlari uygulamayi dusunuyorum baska turlu duzelmicek galiba saclarim ilk defa bole oldu cok uzuluyorum

Ben Redist'in 40 bitkili serisini kullaniyorum. Sampuan, maske, bakim yagi, sprey ve kopuk set halindr aldim. Bir arastir istersen. Duzenli kullanimda cok guzel etki ediyor.

X