Saç Rengi ve Saç Boyama röfle yaptıran arkadaşlarr fotolarımızı ekleyip,fikir alışverişinde bulunabiliriz

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
saçlarında röfle olan arkadaşlar saçlarımızın resimlerinin ekleyip fikir alışverişinde bulunup,kuafor zedee olmayızz belkiiiiii...........

canım fotoğraf ekleyemeyeceğim şimdi ama şöyle söyleyeyim ben kuaförlere hiç güvenmiyorum :dilcikar: o yüzden kenim bir röfle kiti aldım ve yaptım kaydirigubbakcemile2 tutamların kalınlığına, yerine, sıklığına, ne kadar açık renk olacağına hepsine kendim karar verdim ve tam istediğim gibi oldu :lepi: hem de 1/4 fiyatına geldi hihoyyyt burada önemli olan para değil tabii ki tam istediğin gibi olması çünkü röfle yıkayınca zamanla akan bir şey değil beğenmezsen kapatmak için boyamak lazım..a.s

sanırım senın sacın zemını kendı rengın malesef benım zaten saclarımda rofle var sadece dıp rofle yapılmalı sanmıyorum kı rofle setı ıle basarabıleyım ama rofle fıyatları da cok pahalıı benımde saclarım gur...goren kuafor olmaz hayatta yapamam seyrek atayım dıyor

bı arkadasım var voıla kullanıyorum demıstı galba tam hatırlamıom röfle setıyle yapıyodu
dip röfle ayda1 yapıyorum dıyodu
ama sapsarı oluyodu senınkı bıraz ballı sarı senınkı gıbı guzel olmuo

ben hiç sevmiyorum bu rengi malesef..onun için en yakın zamanda boyuycam düz bi renge..kesinliklee röfle,gölge sürekli bakım istiyor ve rengi hiç bi kuaförde istedigim gibi yapamadı

nem bence sac rengın cok hos...hem sacına hava vermıs ..emınım yuzune de gıtmıstır bence tek renge boyama ...cok begendımmmmm......senın sac tonuna yakın bır arkaasımda bu ton dusunuyordu....onada gosterecegım......

evde bir arkadaşım röfle yapmaya kalktı. çok kötü olmuş. kuaföre gidip üstüne boya sürdürdü. o yüzden,eğer bu konuda deneyiminiz yoksa kendiniz yapmayın... güvendiğiniz bir kuaföre yaptıın. benim kuaförüm 4 saatte bu işlemi yapıyor. düşünün o kadar, kiti alıp yapacak, kadar basit bir işlem değil bu... kaç kişi uğraşıyor saçımla, en son birde cila sürülüyor... profesyonel olmayan biri bunu kolay kolay yapamaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim röflemde yeni ama fotoğrafta değişik çıkmı galiba rengi...bence de kendin yapma iki iş yapmış olursun..

teşşekürler cnm..alışkın değilim gölgeyee ondan acaip geliyor:)begenmene sevindim:)a.s.

ben geçen sene boyattım bu renge kuaföre ilk başta açık gibi geldi ama sonra rengi tamm oturdu

Ben görmüştüm biara röfleni gerçekten beğenmiştim keşke aynı şehirde olsaydım senin kuaförüne giderdim. Gerçekten röfle zor iş çok iyi bi kuaför bulmak gerekio.

bende sacıma röfle istiyorum ama karamelin üstüne istiyorum ama nasıl oluyor bilmiyorum bende nasıl durur onunda bilmiyorum..

buda benm röfleli saçım. ilk başlarda beğenmemiştm bi tuhaf geldi dipleri turuncumsu gibi oldu diye çok üzülmüştm ama şmdi rengi oturmaya başladı 2 hafta oldu şimdi içime sinmeye başladı.
röfle yaptıran arkadaşlar en az 2 hafta bekleyin beğenmeseniz bile, rengi zamanla değişiyor. bide sık sık yıkayın ben öyle yaptm.

cok guzelmıs canım cok yakısmıs
cok mu sık attı rofleyı?

buda benim röflem di bir zamanlar , kendim yapıyordum [ pek başarılı olduğu söylenemez :) ] çok, sık yapmışım röflelikten çıkmış :)))

kızlar burası cok guzel bır topık olmus tam ustune geldı bende bu hafta yaptıracagım sonunda..
ıstedıgım dırek sac uzerı rofle degıl aslında bıraz dogal ve ısıltılı bır sac ıstıyorum ıstedıgım sacı da ekleyebılırım aslında..
helekı yaptırdıktan sonra koyarım mutlaka.. sızlerın resımlerıde merakla takıp edıyorum..
:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…