Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre Hakkında Fikir Ve Yardımlarınıza İhtiyacım Var (Foto'lu)

Çok güzel ve doğal olmuş, güle güle kullanın.Ben de bu tonlarda kullanıyorum, sadece dip boya yaptırıyorum, yaza girerken ombrelere dip yaptırıcam.Saçınızı fazla kestirmedikçe 1 yıl bile idare ediyor uçlar sürekli işlem istemiyor.

Çok güzel ve doğal olmuş, güle güle kullanın.Ben de bu tonlarda kullanıyorum, sadece dip boya yaptırıyorum, yaza girerken ombrelere dip yaptırıcam.Saçınızı fazla kestirmedikçe 1 yıl bile idare ediyor uçlar sürekli işlem istemiyor.

Teşekkür ederim :)
Evet kuaförüm de saçımı kestirmediğim sürece kullanabileceğimi söyledi.
Zemin rengi de saç rengime çok yakın olduğundan dibi çıksa bile çok belli olmayacak.
2 ayda bir dip yaptırsam yeter :)

Bende ombre yaptiricam. Bakalm ne kadar yapar kuafoeum 150enaz bence.. uclara dogru samansarisi gb olsn istyrmm

Güzel yapılırsa verdiğin paraya değiyor bence.
Ben de başta 140 çok dedim ama kadın 3.5 saat saçımla uğraştı.
Hak etti de bence :)
Sana tavsiyem güvendiğin bir kuaföre yaptır.
Ben kararsızdım çok yaptırmakta, sürekli gittiğim kuaför olsa da güvenemedim.
Son gittiğimde kadın yanında çalışan kızın saçına ombre yapmış harikaydı.
O zaman güvenim yerine geldi ve yaptırdım.

Canım çok çok hoş olmuş, güle güle kullan

Çok teşekkür ederim canım sağol :)

ay valla çanakkale'ye geleceğim neredeyse saç için.. :rolleyes:

ben de iyi kuaför istiyorum ben dee :mad:

Bekleriz tatlım :)
Kuaförler bence müşterinin istediğini değil kendi bildiklerini veya sana yakışacağını düşündüklerini yapıyor.
Ve bu da çok sinir bozucu bir şey.
Sadece kırıkları al dediğim halde belde olan saçlarımı omzuma getirmişti bi kuaför hiç unutmam.

Bekleriz tatlım :)
Kuaförler bence müşterinin istediğini değil kendi bildiklerini veya sana yakışacağını düşündüklerini yapıyor.
Ve bu da çok sinir bozucu bir şey.
Sadece kırıkları al dediğim halde belde olan saçlarımı omzuma getirmişti bi kuaför hiç unutmam.

ciddi olamazsın :KK57:

ya salak bunlar resmen...

aa bir de amonyaksız kullanmış çok iyi o fiyata.. ya cidden ben de mi oraya gelsem acaba :KK70:

Ben bunu Çok istiyorum Yaa nasıl yapacağım

Eklentiler

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 147
X