Saç Rengi ve Saç Boyama Röfle setiyle saç açmak..

eşimin tlfonuyla resim çektik ama o şuan yok foto makinası da yok canım açmadan önceki saç rengim dğün albümünü paylaşmıştım konu açtım oraya bi bakarsan o rengi açtım canım dışarı şapkayla çıkıyorumolsun kısmet en azından açık renk olur saçım yinee

saç rengimi ekleyecektim açıcıyla açtıktan sonraki saçlarım

sen bu rengi sarıya döndürdün mü canım ben boyadım ma boya aktı yine böyle oldu gibi açık kumrala dönermi bu saç küllü kumrl boyasam kızıllıklar gider mi acaba nasıl bi renk küllü kumral denedin mi hiç

ben yapmıştım saçlarım kahveydi sarıya dönmüştü ama öyle cıvık sarı değil. koyu bi tondu yanlız bi kaç ay sonra saf gibi gidip onun üstüne tekrar aynı acıcıyı kullandıgımda saçlarım platin rengi olmuştu. biraz fazla bekletmiştim ondanmıydı bilmiyorum. sonra hemen koyu renk alıp boyamıştım yıpranma olmadı ama 2 3sende kendine gelemedi güzelim saçlarım. dikkat et yani.

ne güzel işte platin olmuş bende açılsın sarı yada açık kumral istiyorum

evet canım aynı böyle senin gibi oldu. ben üstüne koleston 11.1 kullandım %9luk oksidanla bayağı bayağı kırılmıştı turunculuk.
yıkadıkçada aktı bal rengi oldu.
turuncu yansımalar kaldı çok az ama.
şuan benim saçlarım bal rengi sarı yapmak için bekliyorum bi müddet geçsin tekrar boyıycam.

ortadaki resim palette açıcıdan sonraki hali
son resim koleston 11.1 boyadıktan sonraki hali
ilk resimde 11.1 aktıkça bal rengine dönmüş hali
bu renkte çok güzel ama sarı istiyorum

benim seninkinden biraz koyu canım sen açık küllü sarı boyamışsın ben açık küllü kumral boyasam nasıl olur acaba çok kötü duruyo bu turuncular yüzümde beyaz yüzüm bile kırmızı duruyo inan ki

açık kumral boyasan ne olur bilmiyorumki canım.
ama eger sarı istiyosan açıcının üstüne kumral iyi olmaz kanımca. tonu açmaz çünkü kumral
benim sana iki tavsiyem var. ya bi birhafta falan bekle tekrar açıcıyla aç. sonra üstüne istediğin sarıya boyarsın.
yada benim gibi açık bi küllü tonla boya. turunculuğu sadece küllü renkler alıyo
sarı istiyosan adım adım oluyo olay çünkü.
gene söylediğim gibi ben ilk resimdeki bal rengini çok sevdim ama niyetim sarı onun için gene boyayacağım

Kızlar ne olur bana da yardım edin saatlerdir cevap bekliyorum konu açtım Kimse ilgilenmedi gidip boyayacağım ama fikrinizi almadan yapmak istemiyorum küllü sarı riskli bir renk

kumral saçının tonunu açmaz tekrar söylüyorum
küllü kumral kullanırsan sadece turunculuğu alır, tonun açılmaz ona göre davran.
bak benim palette açıcıdan sonraki saçım seninkinden daha açıktı üstüne küllü açık sarı koleston 11.1 boyadım eger benimki bu kadar açıldıysa senin ki kumralda hayatta açılmaz tonu.

anladım canım ben bi kez daha açıcam galiba anlaşıldı biraz bekleyeyim en iyisi yıkandıkça açılıyo rengi çünki

kesinlikle çok doğru bi karar. ikimizde aynı şeyi istiyoruz. aynı aşamalardan geçmişiz.
açıcı kullandıktan sonra gene burdan paylaş olurmu durumunu.

paylaşırım canım açtığım zamanda boyadığım zamanda resim eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…