• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfle setiyle saç açmak..

Miensera

mucizem..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
3.382
59
158
böyle bi konu varmı bilmiyorum ama saç rengimden acayip sıkıldım :50:röfle setiyle saç açan varmı aranızda yada neyle açabilirim oksidanla denedim olmadı istediğim kadar açlılmadı:19:

kaç dakika beklettin canım saça bi zararı oluyomu

ben saclarim koyu sariyken rofle seti ile diplerimi acip sonra koyu sariya boyuyordum uzun bi sure yaptim. zarar verir tabi ki ama oksidan da ayni zarari veriyor. sac acma islemi saci yipratiyor ister istemez. ama bahsettigin yanma vs ise kesinlikle oyle birsey olmadi devamli bakim yapiyordum ama tabiki.

canım palette yoğun açıcı yıpratıcılığı az diye kullandım ben hakikatende öyle.
yıpranma falan hissetmedim ben.
ama açıcıyı kafamda bekletme süreme dikkat ettim.
açıcıların saçta bekletme süresi 30-45 dk arasıdır.
bu sürenin altına inmedim ve üstüne çıkmadım.
zaten saçların yanma olayı istenilen süreden fazla bekletmek nedeniyle oluyor.
45 dk dan fazla bekletiym daha çok rengi açılsın diye düşünülüyor çok yanlış.
çünkü boyanın saçta uzun süre kalması rengi dahada açmaz aksine maximum dercede açılmış saç yanar.
paletteyi tavsiye ederim kullan ama sakın 45 dk dan fazla bekletme saçında.
bide saçın uzunsa iki kutu al yetmez bi kutu.

canım palette yoğun açıcı yıpratıcılığı az diye kullandım ben hakikatende öyle.
yıpranma falan hissetmedim ben.
ama açıcıyı kafamda bekletme süreme dikkat ettim.
açıcıların saçta bekletme süresi 30-45 dk arasıdır.
bu sürenin altına inmedim ve üstüne çıkmadım.
zaten saçların yanma olayı istenilen süreden fazla bekletmek nedeniyle oluyor.
45 dk dan fazla bekletiym daha çok rengi açılsın diye düşünülüyor çok yanlış.
çünkü boyanın saçta uzun süre kalması rengi dahada açmaz aksine maximum dercede açılmış saç yanar.
paletteyi tavsiye ederim kullan ama sakın 45 dk dan fazla bekletme saçında.
bide saçın uzunsa iki kutu al yetmez bi kutu.

pekı saçı açtıktan ne kadar süre sonra boyadın canım?

açıcıyla açtım, ertesi gün boyadım ben beklemedim.
ama tam renk saçını 2 boyamada alır bunu bil.
yani açıcıyla actın saçını sonrada istediğin renge boyadın. istediğin renk ilk seferde değil ikinci kullanımda oturur iyice.
bide dikkat edersen kuaföre gittiğimiz zaman saçı açarlar arkasına hemen istenilen renge boyarlar beklemezler.
ben yinede bigün bekledim. açıcıyla açtım ertesi günde istediğim renge boyadım.
ama saçların güçlüyse yıpranma falan yoksa bigünde bekleyebilirsin 4 günde bekleyebilirsin. hemende boyayabilirsin.
ben bigünde saçını 3 kere açıcıyla açmış insanlar biliyorum.:37:
ben saçımda yıpranma hissetmedim ama boyalardan sonra çok kuruluk oluyor.
sana söyleyeceklerim bunlar.

bak resim ekliym sana fikir olsun. açıcıdan önce açıcıdan sonraki hali saçımın $koleston 8.0.jpg $g.jpg

teşekkür ederimm resim için çok iyi oldu çok güzel olmuş rengi

böyle bi konu varmı bilmiyorum ama saç rengimden acayip sıkıldım :50:röfle setiyle saç açan varmı aranızda yada neyle açabilirim oksidanla denedim olmadı istediğim kadar açlılmadı:19:

Tatlım, aşağıdaki linkte tarafımdan açılan bir konu bulacaksın.
Saç açma ile ilgili bir kaç tavsiye ve önerilerde bulundum.
Saçı açmadan önce bir incele istersen.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...ullandim-sacim-yandi-demeden-once-okuyun.html

teşekkür ederim aris a önce aldım palettenin yoğun açıcı setini iki tane aldım ikitanede sarı boya aldım sarı yapıcam olur inşallah:31:

saçımı açtım turuncu oldu saçımmaçık turuncu:18:foto ekliycem akşama ama bunun üzerine lorealin çok çok açık sarııyla açık sarı aldım boyasam tutar m ı acaba :25::44:

canım üzülme panik olma. benimkide turuncu olmuştu resimde sarı gibi duruyo ama turuncusu çoktu. şimdi sen sarıya boyayacaksınya saçını %9 luk yani 30 volum oksidan kullan. sarı renk tutar. oksidan miktarı çok önemli saçın rengini açan o zaten o zaman tutar renk. bir ay sonra tekrarladınmı istediğin tona ulaşırsın

kullu sari tonlari da ise yarar kullu olunca kizilligi aliyor
ama volumu yuksek oksidanla sariya direk boyasan da oldukca duzelir, bir sonraki boyada da direk oturur korkma canim ben de uzuuun sure kendim acip boyadim oluyor o dedigin normal ilk acmada x

Kızlara katılıyorum Miensera.
Saçlar açılınca biraz turuncu oluyor.
Sarı boyayı güvenle kullanabilirsin.
Şaçlarında ton farkı oluşması engelliyor.
Küllü sarıyı kullanırsan, büyük ihtimalen ilk baştan saçın yeşil- sarı gibi olur.
Eğer küllü sarıyı devamlı kullanacaksın, 2-3 boyamadan sonra rengi oturur, ama ilk başta dedim gibi saçına yeşerme yapabilir.
Bana sorarsan direk sarı veya açık sarı kullan. Turunculuk azalır ve saç rengin tek ton olur.

kızlar boyadım dn uçlar turuncu kaldı dipler sarı en dipler yine çiğ bi sarı oldu kendi renk olan yerlerim:25:dün akşam eşimle gittik boya almaya koleston gizemli kahveyle kolestonun terrakota aldım onu karıştırcam açık renk olur yine ama en azından saçomdaki karışıklıklar kaybolur diye düşünüyorum:26:

resim eklemen mümkünmü
senin durumunu yaşayan çok kişi var yani diplerde ve uçlarda ton farkı yaşayan, formları araştırırsan bulursun.
benim başıma öyle bişey gelmedi.
bi 1 hafta 10 gün sonra bende saçımın üstünden sarı geçicem umarım o ton farklılığını yaşamam.
ama bu sefer benimde diplerim turuncunumsu olabilir diplerim diğer yerlere göre hafif koyu çünkü.

Back