• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfle Seti Kullanan Var mı?

arzuco

Biri Beni Durdursun Canım
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
2.307
15
358
İstanbul
arkadaşlar bu hazır röfle setleri var ya boneli yada bonesiz. birkaç marka var sanırım alsam evde becerebilirmiyim. saçlarım kısa onun için sanırım boneli olan daha kullanışlı olur. sacımda boya yok renk kumral . fikirlerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum. hihoyyyt

canım sakın sakın yapma röfle evde yapılacak bişey değil. ben yaptım çok pişman oldum. bi kere o boneden saçı çekemiyorsun çeksen 1 2 tel geliyor öbür türlü yapmaya çalıştık onda da altlar sarı üstler turuncu oldu. en sonunda kuaföre gittim düzelmesi için. 2 kere hemde hala düzelmiş değil ve çok yıprandı saçlarım. röfle istiyorsan güvendiğin kuaföre git yazık etme saçlarına...

tamam canım söylediğin iyi oldu almayı düşünüyordum. bir eczacı evde kendim yapıyorum diyince heveslenmiştim. en iyisi kuaföre gitmek :)

Her tarafı aynı kararda olmuyo bazısı sarı olduysa bazısı turuncu oluyo anlayacagın tam rengini tutturamıyosun yada ben becermiyorum :1no2:kaydirigubbakcemile3
ßence en iyisi kuaförrkaydirigubbakcemile

canım ben koleston açıcıyla arkadasımın saçına röfle yaptım.daha doğrusu biz halk arasında ince sarılar atmaya röfle diyoruz:)alüminyum folyoyla sürdügüm tutamları sarıp tepede tutturdum.arada bir acıp baktım kontrol ettım eşit miktardamı açılıyo diye.istediğim kıvamda açılan tutamları cıkardım folyodan sonrada tüün çıkardım çok hoş oldu canım kuaförde yapılmış gıbı oldu yıpratmadıda fazla dene istersen

canım ben koleston açıcıyla arkadasımın saçına röfle yaptım.daha doğrusu biz halk arasında ince sarılar atmaya röfle diyoruz:)alüminyum folyoyla sürdügüm tutamları sarıp tepede tutturdum.arada bir acıp baktım kontrol ettım eşit miktardamı açılıyo diye.istediğim kıvamda açılan tutamları cıkardım folyodan sonrada tüün çıkardım çok hoş oldu canım kuaförde yapılmış gıbı oldu yıpratmadıda fazla dene istersen

evet bende senelerdir kendim yaptım röflemi aynı yöntem ile bu cümlem gamze hn için olacak madem yapabiliyorsunuz röfleyi,üzerine cilada atın son olarak,açık küllü kumralı peroksitine,bir ceviz büyüklüğünde sıkın sulu bir kıvam olacak,bunu saç kremi gibi sürün 1-2 dk tarayın hemen yıkayın,mis gibi föfle oluyor çiğlik gidiyorkaydirigubbakcemile2

birkaç yerde okuduğum kadarı ile böyle röfle setiyle evde röfle yaparken folyoyla sarmayın falan diyorlardı sebebini hatırlayamıyorum.
ben zaten bone ile yapamamam
boyalı sacın üstünede yapabilirmiyiz bu şekilde sadece doğal saça mı uygulamak gerekir. diğer sorum peroksitin 6 lık 9 luk olması farkediyormu

folyoyu bence takip edemezler saçı diye önermemiş olabilirler çünkü folyo ile sarılınca çok cabuk etki edip açılma oluyor,tek tek açıp her an kontrol etmek gerekiyor,[zaten ikinci kişi kesinlikle sart yanınızda],boyalı saça röfle yapılır,tabi boyasız saça göre açılım çok az daha vakit alabilir artı olarak boyanın ne renk olduğuda önemlidir estetik açıdanda düşünülmeli ,mesela siyah saça olmaz,kızıla olmaz,peroksite gelince boyalı ise saç tabi 9 iyi olur ama asla tavsiye etmem takibi zor olur yanabilir saç,en iyisi 6 ,geç olsun ama güzel olsun

Back