Saç Rengi ve Saç Boyama röfle magduruyum:(

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
kızlar kac keredır rofle yaptırıorum ya fıldişi ya platın ıstıyorum ama hıc olmuor sımdı yıne yaptırdım olmadı kendım evde acık renge boyasam boya ıle tumden cırkın olur mu acaba koyu renkler nasıl olur acıklara gore

canım eğer ki yeni yaptırdıysan röfleyi hemen karar verme :) hem gözün alışır hemde bir kaç yıkamadan sonra renk oturabilir. şimdi hemen boyayıp daha da deforme etme bence.

3 hafta oldu ve arkalar ii çnler turuncu kendi
saçdan dolayı sadece onları mı boyasam tabi hangi tonda sarı mı açık sarı falan ton ne olur

Off bende aynıydim.roflemin üstüne evde kendim sarıya boyadm.bakarsan resim görürsun.konu açmıştm.koyu renkler açıldi daha güzel oldu.

bence açık renge boyayabilirsin.. Bende röfle yaptırmıştım baya beyazımsı oldu benimki ama gittikçe oturdu sonra diplerim çıkmaya başlayınca evde tümden boyadım sarı rengine ve röfleninde etkisiyle arada bazı yerler dahada açık sarı oldu..Benimm hoşuma gitmişti yine röfle gibi ve daha doğal durrmuştu canım

siz hangi marka ıle hangı tonda boyadınız

ilk önce diplerıne sonra tümmü boyadınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…