Rock-Metal-Yabancı Müzik Dinleyenler Kulübü

bende black eyed peas ile ilgileniyorum (daha doğrusu kızım onların yakın takipçisi) bayılıyoruz herşeylerine onlarda rock hip hop türü şarkı yapıyorlar

Bende sıkı bi metal dinleyicisiym saymaya başlaym sevdiğim grupları
Türk olarak ; Şebnem Ferah,Ogün Şanlısoy, Yasemin Mori ,Öztürk, Şarap,Vega,Teoman,Aylin Aslım,Sakin,Kolpa vs. Türklerde daha çok alternatif rock grubuna kaçıo gerçi.

Metal olarak Yabancılardan; The Cranberries,Him,Opeth,Children of Bodom,Amon amarth,Within Temptation,Cradle of filth,In Flames,Dream theater,Arch Enemy.

Birde bunun yanında heavy metal& alternatif rock olarak dinledğim çok hoş yabancı gruplar var Ozzy Osbourne,Coldplay,Placebo,Plain white T's ,Maroon 5, Muse,Shamrain vs..

daha çok sayablceğim var ama sıkmak istemedm

tşkler bnde sıkı placebo ,coldplay,yasemin mori,teo,vega,Thorium,Slipknot, FOMA, Mavi Sakal, VOLVERA, The Prodigy, The Beatles, AC/DC, Rammstein, 311 takipçilerindenim
Yaşasın Rock-Metal-Yabancı Müzik Dinleyenler Topluluğu :teytey::teytey:

yazdım yazdım hepsi gitmiş...

neyse tekrar yazayım;

metallica, 3 doors down, daughtry, scorpions, hinder, rob thomas, pink floyd en severek dinlediklerim.. özellikle Daughtry... :lepi:

Benide alın,ben Türkler'den sadece Duman dinlerim.Şebnem Ferah ve Hayko'nun bazı parçalarını severim..Yabancılardan Anathema,Godsmack,Joe Jocker,Muse,Hammerfall dinlerim.Kızlar Joe Cocker'ın You Can Leave Your Hat On ve Hammerfall'ın Remember Yesterday şarkılarını dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim ilk aklıma gelen bunlar oldu.Sizin tavsiyelerinizede göz etçem :)

İstanbul Sonisphere festivallerini takip eden var mı?
Alice Cooper, Iron Maiden, Rammstein, Metallica,... ve daha bir çok çıldırtan grubu tam önlerinden dinledim diyen arkadaşlar nerelerdesiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…