Rock-Metal-Yabancı Müzik Dinleyenler Kulübü

dumanı bende severim!a.stavsiyelerinizi de dinleyeceğiz kızımlakaydirigubbakcemile2 gerçi o şu aralar fark varı istiyor sürekli!:sm_confused:

slm kızlar bende üniv.deyken klasik gitar çalıyodum ama zaman aşımına uğradım gitarım oğluma yadigar kalıcak artık bende sıkı bi şebnem ferah hastasıyım oğlumu bile doğdu doğalı ninni gibi onu şarkılarıyla uyuttum duyar duymaz susup uyurdu kuzum herkes şaşardı gerçekten hala şarkıyı duyunca çok seviniyo

Hoşbuldukyerimseniben Olmazsa olmaz Metallica parçaları başta olmak üzere Dream Theater,Amorphis,Death falan diye gidiyo işte.Klasik gitarımda var ama onla daha romantik şeyler çalmayı tercih ediyorumyerimseniben

günaydın kızlar rock tutkunları top listesi yapmaya ne dersiniz bakalım en çok dinlenilen şarkılar hangisi yada şarkıcı ben evanesense dinlemeyi çok severim mesela

mesela demiştim canım favorim metallıca başkası kesmiyor alıce cooper mr bıg extreme bir sürü grup varda aklıma gelmiyor yaşlılık işte naparsın :a015::

slm gothic doom dinlerdim bende ama artık daha hafif rock falan takılıyorum en son hasta olduğum şarkı shot in the back of the head-moby ama asıl anathema hayranıyımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…