Robot Süpürge Tavsiyesi İstiyorum

Merhaba bende almayı düşünüyorum da halılarım püsküllü
Roborock Q7 Max yada Q8 diyorum .Benimki Q7 çok memnunum hatta aile boyu herkeste var memnunuz ama bütçenizi zorlamazsa Q8 derim çift fırçalı ve daha geliştirilmiş bir modeli
Merhaba bende almayı düşünüyorum da fakat benim halılarım püsküllü takılır mı acaba diye kararsız kaldım sizin bu konuda bı bilginiz var mıdır birde mob kısmını kullanınca robotun çekim gücü düşüyor diye duydum doğru mudur

Halılarınız püsküllü mi acaba bende düşünüyorum da halılarımin puskulune takılır mı bilemedim birde mob özelliğini kullanınca çekim gücü düşüyor diyorlar doğru mu

Merhaba halılarınız püsküllü mi acaba benim halılarım püsküllü de takılır mı bilemedim

Halılarınız püsküllü mi acaba bende düşünüyorum da halılarımin puskulune takılır mı bilemedim birde mob özelliğini kullanınca çekim gücü düşüyor diyorlar doğru mu
Bazı halılarım püsküllü, altı aydır kullanıyorum hergün , 3 kez takılmıştır. Onda da duruyor zaten gidip düzeltiyorum devam ediyor. Mob özelliği olumsuz etki yapmadı, üstelik yerler mis gibi hep parlak. Şiddetle tavsiye ediyorum şahsen. Büyük kolaylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…