- 24 Ocak 2021
- 11.147
- 25.055
-
- Konu Sahibi littleemom
2. Sene bitti batarya da bitti , tamir derken sıfır batarya takılması için 9 bin istiyorlar, yenisini alırım daha iyi ...Tamir mi? Niye yeni sifir batarya değil de tamir, cok mantiksiz, tamir edilmis sarf malzemesinin garantisi olamaz, ama yeni sifir malzemenin garantisi olmak zorunda.
Bu durumda kesinlikle makinayi atip yenisini almak daha mantikli. Kac senede bitti bataryası?
Kuzenlerimde roborock var 4.seneleri ve bataryalari oldugu gibi duruyor.
Ha anladim, yine de cok, zaten Turkiye'de boyle bi aptallik var elektronik urun tamiratlarinda, sanki bilincli olarak urunun yenisini satma tamirata ugrasmama politikasi guduluyor gibi.2. Sene bitti batarya da bitti , tamir derken sıfır batarya takılması için 9 bin istiyorlar, yenisini alırım daha iyi ...
İrobotMarkası ne anlayamadım
Tesekkur ederim dikkat ederim, sanırım cok yüksek bir model almayıp 2 3 yıla kendimizi hazırlayacagız. Yardımcıların 1500e geldigi devirde (aldıgım yok o ayrı) kendimize bu ıyılıgı yapacagız ve nerde trak orda bırak hesabıT*yol, hep* bu**da gibi sitelerde xioami Türkiye garantili satiliyor, saticisini da sitenin kendisinden secerseniz sorun yasamazsiniz aslinda ama mesela benim de hic pil tukenme tecrubem olmadi o evreye gecince ne yapacağız cok merak ediyorum.
Onlara roborock'ta takiliyor, xiaomi'de.Ben roborock muadili yine roborock gibi xiaomi alt markası olan dreame aldım. Çok memnunum. Roborock tan daha hafif aynı özellikleri vardı aldığım zamanda. Memnunum ama halının püsküllerine takılıyor devamlı uyuz oluyorum. Püsküllü halın varsa püskülleri bantla
Ben de dreame bakıyorum 3 gündür, burada bir arkadas tavsiye etti sagolsun. Goruyordum magazalarda fakat uzak duruyordum. Kullandıkca yazarmısınız, ben biraz gecikmeli alacagım, şebeke akımında sorun var, riske atamamBen roborock muadili yine roborock gibi xiaomi alt markası olan dreame aldım. Çok memnunum. Roborock tan daha hafif aynı özellikleri vardı aldığım zamanda. Memnunum ama halının püsküllerine takılıyor devamlı uyuz oluyorum. Püsküllü halın varsa püskülleri bantla
Evet evet hangi marka olursa olsun püskül vs sorun. Mutfakta kilimim var kilimi parçalayıp yuttuOnlara roborock'ta takiliyor, xiaomi'de.
Hatta evinizde klasik agir hali degil, agirlikla yeni nesil kilim halilardan varsa robot supurge hepsini alip goturuyor pesine takip :)
İnce kilimim yok, ince halı cogunlukla, xioami ile sorun yasamadım, ince olsa goturur evet, kardesimin kilimlerine kedi gibi sarmas dolas oluyordu:)Onlara roborock'ta takiliyor, xiaomi'de.
Hatta evinizde klasik agir hali degil, agirlikla yeni nesil kilim halilardan varsa robot supurge hepsini alip goturuyor pesine takip :)
Ben 1yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım mediamarkt ta çalışan önermişti aynı parçaları motoru kullanıyor roborock ile aynı üretşm sadece isim farkı var roborock isim yaptığı için biraz daha pahalı demişti. Annemde roborock var o da iyi ma bana ağır geldi o biryerde biryere taşırken benimki biraz daha pratik. Sessiz modu var kuvvetli modu var. Islaklık mop ayarı var ister cok ıslatıyor istersen az ıslatıyor. Halılarda aşırı bir ıslaklık hissi de bırakmıyor ıslak mendille silmişsin gibi bir hissiyatı oluyor. Kamerası yok bendekinin ama haritalama vs herseyi yapıyor. Herhangi bir sikayetim yok suanlıkBen de dreame bakıyorum 3 gündür, burada bir arkadas tavsiye etti sagolsun. Goruyordum magazalarda fakat uzak duruyordum. Kullandıkca yazarmısınız, ben biraz gecikmeli alacagım, şebeke akımında sorun var, riske atamam
Benim kullandıgım xioaminin de kamerası yoktu, xioami vacuum mop 2c, cokta memnundum, garantı dısı zarar gordu, fıyatına epey yakın batarya degişimi masrafı cıktı. Kısmetten çıkmıs dedim yeniden bakıyorum, dreamenin hangı modeli sizinkiBen 1yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım mediamarkt ta çalışan önermişti aynı parçaları motoru kullanıyor roborock ile aynı üretşm sadece isim farkı var roborock isim yaptığı için biraz daha pahalı demişti. Annemde roborock var o da iyi ma bana ağır geldi o biryerde biryere taşırken benimki biraz daha pratik. Sessiz modu var kuvvetli modu var. Islaklık mop ayarı var ister cok ıslatıyor istersen az ıslatıyor. Halılarda aşırı bir ıslaklık hissi de bırakmıyor ıslak mendille silmişsin gibi bir hissiyatı oluyor. Kamerası yok bendekinin ama haritalama vs herseyi yapıyor. Herhangi bir sikayetim yok suanlık
Dreame bot d9 maxBenim kullandıgım xioaminin de kamerası yoktu, xioami vacuum mop 2c, cokta memnundum, garantı dısı zarar gordu, fıyatına epey yakın batarya degişimi masrafı cıktı. Kısmetten çıkmıs dedim yeniden bakıyorum, dreamenin hangı modeli sizinki
Baktım fiyat limit üstü,ama iyi belli, bir de vacuum d9 var o daha hesaplı, epey bakınıp düşüneceğim anlasılanDreame bot d9 max
Parca olayından mı, ben memnundum dogrusu fakat cabuk cıktı elimdenBir süredir ben de takip ediyorum ancak xiaomi 'den genelde insanlar şikayetçi. Ben de kärcher ile roborock arasında kaldım doğrusu
Çok fazla ilk bir sene içerisinde arıza ve teknik servis şikayeti var. İşin doğrusu Xiaomi Mi s10t de karar kalmıştık hem fiyat hem donanım olarak fiyat / performans ürünü diye düşünüyorum hâlâ (emiş gücü vs gayrt iyi)ancak mesela yaygın şikayetlerden biri kısırı aldıktan sonra hazneye nakletmeyip ağız kısmında taşıyıp daha sonra bıraktığı yönündeParca olayından mı, ben memnundum dogrusu fakat cabuk cıktı elimden