E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
ben bu ay ne yazıkki umudumu kaybettim oysa ki kendimi bu ay çok hazırlamıştım ve gebelik belirtilerini de yaşamıştım dün çarşıda gezerken avare avare acayip bir akıntı hissettim ve lavobaya gidim dedim gittim ve başımdan aşağı resmen kaynar sular aktı hastalanmıştım o an o kadar kötü oldum ki kendimi zor tuttum ağlamamak için tabi daha sonra çıktım ordan bir çay bahçesine gittim ve bütün bir ay ve daha önceki ayları gözden geçirdim kendimi ve gözyaşlarımı tutamıyordum ağlıyordum inanılmaz bişi ama kendimi ağlamaı durduramıyordum sonra eşim geldi oraya ve ben ağlıyorum susamıyorum yazık adamcağız noldu kötü bi haber mi var diye soruo ama susamıyorum ki cevap verim neyse cevap verdim dedim bebek yok asta oldum sarıldım ona iyice zırlamaya başladım
neyse tabi adamda şaştı kaldı ollsun cnm ben seni seviyorum bana sen lazımsın gibi kelimeler ama beni şimdi sustur susturabiirsen
bu sfer daha kötü oldum
biliyorum o da çok üzüldü ama bana belli etmek istemedi
ben çok üzüldüm ya ondan bana belli etmek istemio bu ay çok kötü oldum gerçekten 
minik kelebeğim artık anneciğini üzme olur mu bu ay beklios seni geldiğine pişman etmicem seni söz miniğim seni şimdiden çok özledik annem gel gel gel senağlama senağlama senağlama senağlama

neyse tabi adamda şaştı kaldı ollsun cnm ben seni seviyorum bana sen lazımsın gibi kelimeler ama beni şimdi sustur susturabiirsen

biliyorum o da çok üzüldü ama bana belli etmek istemedi

minik kelebeğim artık anneciğini üzme olur mu bu ay beklios seni geldiğine pişman etmicem seni söz miniğim seni şimdiden çok özledik annem gel gel gel senağlama senağlama senağlama senağlama