• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Roaccutane veya acnegen kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ben de 45 gündür acnegen kullanıyorum sivilcelerim yüzümde hala cıkmaya devam ediyor 40 mg kullanıyorum ve sabah aksam nadixa sürüyorum cildime. Cok fazla dudak kuruması ve catlaması var aynı zamanda göz kuruluğuda var. Sivilcelerim ne zaman geçmeye baslıcak hic bilmiyorum

BENM TEDAVİM 7 AY SÜRÜYOR. BENDE SİL-VİLCE CIKMASI 6. AYIN SONUNA KADAR DEVAM ETTİ. İNSANDAN İNSANA DEĞİŞİYOR. BAZILARININ 3. AYDAN SONRA TEMİZLENMEYE BAŞLIYOR. ŞİMDİ TEK TUK KÜÇÜK KIRAZARIK HALINDE CIKIYO AMA ONLAR PEK UMURUNDA OLMUYOR.SABIRLA KULLANMAYA DEVAM EDİP CANINI SIKMAMAYA ÇALIŞ BENIM CANIM COK SIKILIYORDU. TEDAVİ BİTİCEK NERDEYSE HALA DEVAM EDİYO. İYİ BİR SONUÇ ALAMIYCAM ZANNEDİYORDUM. AMA BİR ANDA HEPSİ GİTTİ. SABIRLI OLUP GÜZEL BİR CİLDE KAVUŞACAKSIN.

Kızlar merhaba, yaklaşık 3 ay önce burun ameliyatı oldum ve yuzume yağ dolgusu yapıldı. Doktor dün roaccutane a başlamam gerektiğini söyledi, ben de aldım dün gece ve bu sabah içtim. Yanlız kendisine burun ve dolgu operasyonlarımı söylemeyi unuttum. Bir sıkıntı yaşar mıyım ne dersiniz ?

evet işte bundan da çok korkuyorum. düğün eylülde olacak daha tam tarih belli değil. o zamana kadar daha 6 ay var, bu altı ay içinde dudak yarası kuruluk vs geçer mi acaba? çok uzun sürüyor mu yan etkileri? bu kullanan ve hamile kalmada sorun yaşayan arkadaşım hiç bulaşma düğün öncesi diyor. ondan kafam bayağı karıştı.

Arkadaşınıza %100 katılıyorum. Düğün öncesi çok riskli. Kullanan insanları gördüm. Yaşadıkları sorunlar çok ciddi. Ve kuruluklar vs geçmeyebilir de.
Ayrıca bence de 3 ay yeterli olmayabilir hamilelik için. 8 ay önce roaccutane kullanan bir arkadaşımı lazer epilasyona bile almadılar. En az 1 sene geçmesi gerekiyormuş.

Başka bir yolu varsa onu deneyin derim. İnşallah düğüne kadar çözersiniz.

Kızlar merhaba, yaklaşık 3 ay önce burun ameliyatı oldum ve yuzume yağ dolgusu yapıldı. Doktor dün roaccutane a başlamam gerektiğini söyledi, ben de aldım dün gece ve bu sabah içtim. Yanlız kendisine burun ve dolgu operasyonlarımı söylemeyi unuttum. Bir sıkıntı yaşar mıyım ne dersiniz ?

Bence arayıp sorun doktorunuza. Emin olmadan kullanmayın.

Arkadaşınıza %100 katılıyorum. Düğün öncesi çok riskli. Kullanan insanları gördüm. Yaşadıkları sorunlar çok ciddi. Ve kuruluklar vs geçmeyebilir de.
Ayrıca bence de 3 ay yeterli olmayabilir hamilelik için. 8 ay önce roaccutane kullanan bir arkadaşımı lazer epilasyona bile almadılar. En az 1 sene geçmesi gerekiyormuş.

Başka bir yolu varsa onu deneyin derim. İnşallah düğüne kadar çözersiniz.

Merhaba, ben o mesaji aylar once yaZmistim :) bir ay once dugunum oldu. Acnegen e bir hafta once basladim.su anda dudak kurulugu yapiyor bayagi bir. Bakalim.baska yan etkisi olacak mi, ise yarayacak mi...

Merhaba, ben o mesaji aylar once yaZmistim :) bir ay once dugunum oldu. Acnegen e bir hafta once basladim.su anda dudak kurulugu yapiyor bayagi bir. Bakalim.baska yan etkisi olacak mi, ise yarayacak mi...

:)) yaa birisi başlığı hortlatmış. Yalnız Eylül de yazmışsınız oradan da farketmemişim :)
Dilerim işe yarar

2 aydır kullanıyorum yüzümde sırtım da ve kollarımda vardı şimdi sadece yüzümde var o da çok azaldı
gebelik durumu riskli ben kullan derim ama korunma işini ikinizde sağlama almalısınız
vücut 40 günde kendini yeniler 3 aylık bir sürede gayet iyi benim doktorum 1 ayda etkisi gecer demişti ama gebelik önemli bir durum olduğu için doktorun 3 aylık bir süre vermiş olabilir
peki şimdi nasıl yüzünüz

bende kullanıyorum daha 1 ay oldu ama bir çoğalıp bir azalıyor ama arkadaşlarımınki bitti ve yüzleri pürüssüz oldu sakın başta çoğaldı diye bırakmayın sonucu mükemmel oluyor :)

Back