• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Roaccutane kullananlar lütfen baksın

cmerve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
3
0
36
Ankara
Arkadaşlar lütfen cevap verirseniz sevinirim .

Arkadaşlar 10 gündeyim ve yüzümde önce sivilce çıktı sonrada kurudu .Öyle duruyor .Bunlar geçer mi ?

Ayrıca bunun üstüne krem felan sürmek gerekiyor mu ?

Yüzüm pul pul oldu dökülcek mi yoksa biz mi soyacaz ?

Arkadaşlar bir de neleri yemeliyiz neleri yememeliyiz .Dikkat etmemiz gereken yiyecekler nedir ?

Ayrıca bazen öyle bi kaşınıyor ki çok fena oluyor .Normal mi .

Umarım cevap yazarsınız

Arkadaşlar lütfen cevap verirseniz sevinirim .

Arkadaşlar 10 gündeyim ve yüzümde önce sivilce çıktı sonrada kurudu .Öyle duruyor .Bunlar geçer mi ?

Ayrıca bunun üstüne krem felan sürmek gerekiyor mu ?

Yüzüm pul pul oldu dökülcek mi yoksa biz mi soyacaz ?

Arkadaşlar bir de neleri yemeliyiz neleri yememeliyiz .Dikkat etmemiz gereken yiyecekler nedir ?

Ayrıca bazen öyle bi kaşınıyor ki çok fena oluyor .Normal mi .

Umarım cevap yazarsınız

doktorun bilgilendirmeliydi seni. A vitamini tüketmemen gerekiyor. en önemli noktalardan biri bu.
sivilcelerini sıkma sakın. sabırlı olmaya çalış.
6 sene önce ben de kullandım bu ağır ilacı. geçen seneden beri de sırtımda antibiyotik tedavisine cevap vermeyen sivilceler yine çıktı. lavanta çayı kürü uyguluyorum 3 aydır. ayrıca kantaron yağı da sürüyorum sırtıma. sivilcelerim geçti. lekeler için yağı kullanmaya devam ediyorum.
bu ilacı kullanırken tabi ki bu söylediklerimi yapman doğru olmaz. ayrıca doktor kontrolünde olmak iyidir bitkisel tedavide de. ben doktora danışmadım fakat dikkat ederek kullanıyorum. bilgi edinerek başladım tedaviye. bir ara neredeyse vazgeçecektim, çünkü bir geçip bir çıkabiliyordu sivilceler. sabır lazım sivilce tedavisinde.
benim sırtımda çıkmıştı daha önceden de. pullanma falan olmamıştı. bu konuda yorum yapamayacağım.
geçmiş olsun.

bende yeni başladım.doktorun yanında nemlendirici vermesi gerekiyodu.kuruluk kaşıntı hepsi normal.cildin kendi kendine soyulcak sen sakın müdahale etme hiçbişeye.herşeyi yiyebilirsin.güneşe çıkman,a vitamini alman,ağır spor yapman ve gebe kalman yasak.kutunun içindeki kullanma talimatını mutlaka okumalısın hepsi yazıyo zaten.ilacı ilk kullanmaya başladığında sivilceleri kusturuyo sonrasında geçirmeye başlıyo.benimde sivilcelerim dahada çoğaldı aynı seninki gibiler şuan.zamanla geçicekler merak etme.doktorunla tekrar konuş ve kuruluk için nemlendirici iste.veya senin için kullandığım nemlendiricileri yazıyım doktoruna sorup bunları kullanabilirsin.ben çok memnunum çünkü.yüz için bioderma sebium hydra nemlendiri,dudaklar için bioderma atoderm lip balm,güneş koruyucu bioderma photoderm AKN Mat spf 30.

Son düzenleme:
Back