Roaccutane hakkında

aaabbbda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2024
6
2
29
Merhaba arkadaşlar ilacı 7 yıl önce kullanmıştım ama 2 ay bittikten sonra bıraktım çok ağır geldi en önemlisi saçlarımda aşırı dökülme vardı evlendim ve 30 yaşına geldim sivilcelerim hala aşırı çıkıyor yüzümün hiç bir yerinde beyazlık kalmadı neredeyse o yüzden yeniden başladım 4 gün oldu ama bu saç dökülmesine öneriniz var mıdır saçımdan da olmak istemiyorum biotin kullanırsam yan etki yapar mı siz nasıl bir süreç geçirdiniz neler yaptınız

Benim sacim dokulmemisti. Yani farketmemistim. Dr a bu yan etkiden bahsettiniz mi?
Evet bahsettim bi yağ karışımı verdi ama hiç fayda etmedi sivilceden kurtulmak için başka bir çaren yok kuruma sadece yüzünde değil saç derinde de oluyor dökülme olabilir daha az duş al dedi dediğini de yaptım ama fayda etmedi 🤦🏼‍♀️

Yagi surmeye devam et, elbet fayda gorursun.
Ne kadar zaman oldu baslayali?
Cok dokulme varsa, belki prp falan ise yarar
Baska dr a da danisabilirsin. Farkli fikirleri olabiliyor

Merhaba arkadaşlar ilacı 7 yıl önce kullanmıştım ama 2 ay bittikten sonra bıraktım çok ağır geldi en önemlisi saçlarımda aşırı dökülme vardı evlendim ve 30 yaşına geldim sivilcelerim hala aşırı çıkıyor yüzümün hiç bir yerinde beyazlık kalmadı neredeyse o yüzden yeniden başladım 4 gün oldu ama bu saç dökülmesine öneriniz var mıdır saçımdan da olmak istemiyorum biotin kullanırsam yan etki yapar mı siz nasıl bir süreç geçirdiniz neler yaptınız
Benimde dökülme çok oluyordu, saç için ne önermişti ama hatırlamıyorum. Doğal uaglar kullanmistim.Kolay bir süreç değil benim 7 ay sürmüştü 6 ayimda ilacı azaltmistik burnum çok kanıyordu 😓 ama komple geçti çok şükür 🙏🏼

X