Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a.s.SLM MAHSUDE.EVET HAKLISIN AMA SENDEN FAZLA HISSEDIYORUM GIBIME GELIYOCUNKU BURALAR TURKIYEDEN GORUNUDUGU GIBI CAZIP YERLER DEGIL VEYE BANA OYLE GELIYO,NE BILEYIM DISARI CIKTIGIMDA KONUSACAK BIRILERINI BULAMIYOSUN,BEN MUHABBETI SEVEN BIR INSANIM HERKESLE ILETISISIM KURABILECEK BI YAPIM VAR BELKIDE BU YUZDEN BU KADAR ZORLUK CEKIYORUM.NEYSE ,NASILSIN? ISMIN MAHSUDEMI? BENIM ADIM RUKIYE 18 AY OLDU YURTISINA GELELI,EVENIPTE GELDIM.YASIM GENC OLSA BELKI BUKADAR DOKUNMAZDI AMA.GEC EVLENDIM 3 YIL OLDU YASIM39 BIR DUSUKTEN SONRA SIMDI 5 BUCUK AYLIK HAMILEYIM,KIZIM OLACAK.BELKI YANLIZLIGIMA BIR CARE OLUR. BIRDE BU SITEYI BULMAM IYI OLDU SENIN GIBI GUZEL INSANLARLA TANISIP MUHABBET ETMEK GUZEL OLACAK. SENDE KENDINI TANITIRSAN SEVINIRIM,SEVGI''ILE KAL. GORUSMEK DILEGIYLE..!:teytey:
:teytey::teytey::teytey:bende pazar hemşin liyim:teytey::teytey::teytey:
benimde eşim rizeli 11 senedir içlerindeyim rizeyede çok gittim çay bile topladım istanbuldayım bende haçen bende sizden sayilirum daaaaaa:içelim::içelim:
SLM edacim,bende seninle tanistigima sevindim.evet haklisin kardes bizim karadenizliler gibisi yok valla,ben konusmadan duramam.insallah arkadasligimiz ilerler.. bende her sene gitmeye calisiyorum rizeye..aaah memleketim aaah. canim benim genc kaynana oldun haa, ne guzel yaa allah digerlerininde murvetini gostersin sana allah onlari sana bagislasin..BIR LAF VAR ,ERKEN KALKAN COK YOL ALIR, sende onlardansin.tek pismanligim o yuzden zaten erken evlenseydim bioyumca cocuklarim olurdu,yoksa halimden cok memnundum ama neyse akilsizlikmi desem yazimi desem bilmem. canim benim insalah yolumuz duserse arar bulurum seni ,soylemen bile yeter,allah razi olsun.! edacim bu siteyi daha ogrenemedim sana ozel msj atacaktim ama bulamadim nerden yapiliyo diye,insallah iyice ogrendigimde karsilikli sohpetlerimiz olur.sagol canim sende kendine iyi bak,sende allaha emanet ol.optum,bye:teytey: