Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rize de yasadıgın ıcın sanslısın. istanbul cekılmıyo ya ben de orda olmak ısterdım.
Herkese Merhaba,
Ben de Rize-Çayelili'yim ancak Kocaeli'nde yaşıyorum. Memleketimi yaklaşık 13 yıl üzerine bu yaz ziyaret edebildim, ki orda evimiz ve çayımız da var. Ama önce üniversite sonra iş hayatı derken kopuvermişim maalesef.... Eşimi yaz tatiline Ege yada Akdeniz yerine oraya gitmeye ikna ettim ve gittik. Öyle özlemişim ki... O da çok beğendi. Karadenizi ilk kez görüyordu. Daha önce gezme fırsatı bulamadığım bir çok yeri gezdik. 2 hafta yetmedi bile... İnşallah tekrar gitme fırsatı buluruz...
asıkları anneme sordum da ben gıtmısım raya ya:) tarıf ettıler de hatırladım. cayelının merkezıne yakın baya orası. valla ben her yaz gıdıyorum ama doyulmuyo kı oralara:teytey:
ay canım benım. valla gıttıkce de daha cok ozluyosun. ben gecen yaz ıkı kez gıttım ama yne cok ozledım. agustosta gıdıcem yıne allah nasıp ederse. ınsalah sana da kısmet olur da gıdersın
Benimde annem babam rizeli bende doğma büyüme bursalıyım ama asıl memleketim RİZE:teytey:HAYDI HALAYA KIZLAR:teytey:BEN BURSADAN RİZEYE gelin geldim burası harika bir şehir doğa,yeşillik,deniz
HAHAHY PAÇİLAR BURASİ ÇOK CÜZELDUR DA HADİYUN HORONA :teytey:
aılemı özlesem bile buranın güzelliği içimi bir nezbe mutlu ediyor