Riskli bir hamileliğim var eşim beni arayıp sormuyor

çıkartın o zaman 3-4güne gelir
kadın parası olmadığı için arayıp sormayan hayırsız eşine istemeyerek mesaj atıyor. siz kredi kartı yok muydu diyorsunuz.
kartı olsa neden o hayırsızdan istesin
ve kredi kartı istediğinde oradan harcama yaptığında o nasıl ödenecek, sanki banka hayırına veriyormuş gibi

Hamileliğiniz riskli diye kırıcı yorum yapmayacağım ama bu adamı baba yapmak çok mu lazımdı

Aynen öyle. İletişim kurup, kadıncağızı düşünmeyen biriyle 4 sene evli kalıp üzerine de onun ısrarı ile bebek sahibi olmak... Biraz daha düşünerek hareket etmesi gerekiyordu.

kart yok muydu ben demedim ?? okudugunu anlamıyorsun sanırım. adam kart verecek kadın ihtyiacını alacak adamdan zırt pırt para istemek zorunda kalmayacak adam da extre kesilince ödeyecek bu kadar basit? ama bunu idrak edip düşünecek bi adam olmadıgı ortada. keşke kadın ilk giderken bana kartını ver ihtiyacımı harcarım vs deseydi..

Merak etmeyin gayet iyi anlıyorum. Sizin anlattığınız normal aileler için geçerli. Zaten aklı başında adam olsa en başında kartı eline verirdi kadının. Şu an "eşek gibi yapacaksın" modunda olmak hiç bir şey kazandırmayacağı gibi gereksiz güç savaşına girip mağlup olmasına sebep olacak.

iyi de eşek gibi yapacak ama sonucta o cocugu kadın tek basına yapmadı. bi cocuga annenin ne kadar sorumluluğu varsa babanın da var. maddi manevi. yok öyle koydum annesinin evine annesi baksın. eşek gibi yapacak da alacak da baba olmak da kolay değil.

Neden çocuk? Adamın ne mal olduğu belliymiş zaten.Çok üzülüyorum böyle şeylere, ebeveynlerin düşünmeden yapmış olduğu tercihlerin cezasını günahsız yavrular çekiyor.Bu adam ne çocuğun hastane masrafını karşılar, ne de ileride okul masrafını karşılar.Üzgünüm ama yanlış kişiyi baba yapmışsınız.

Elbette yapacak da usulü bu değil.
Yanlış üslup, yanlış hareket ileriye atmaz bizi. Tartışacak bir durum yok ama riskli bir gebe için daha sakin tavsiyeleri önemli buluyorum. Sağlıkla bebeğini kucağına alsın sonraki duruma bağlı olarak uygun şekilde hareket eder ama o zaman şu an değil.

ya herkes için farklı tabii ki ama adamın ne hoç laftan ne güler yüzden bisi anlayacagını sanmıyorum. yazık umarım cocuk doğunca babalık sorumluluğu onu kendine getirir

kart yok muydu yazana konu sahibi yok demiş siz de çıkartın o zaman demişsiniz okuduğumu da gayet iyi anladım.. eger kocası ek kart çıkarsın anlamında yazdıysanız adam zaten yapacak olsa kadın bu hallere düşmez banka içinse yukarıda yazdıklarım aynen geçerli.
okuduğunu anlamayan da sizsiniz bence ekstre kesilince ödeyecekmiş miş miş de miş miş bu kadar basitmiş. hem idrak edecek adam yok deyip basit demekte ne bileyim komik. ayrıca yorumlarınıza baktım da ne kadar dik yorumlar olmuş. kadın riskli gebe müşgül durumda yazdığınız hiç bir yorum da yardımcı olabilecek nitelikte de değil.

ha siz çok yardımcı oldunuz öyle mi? çok komik gerçekten. iyice çaresizliğe sürüklüyorsunuz adam kendi düşünmediyse kadın bunu isteyecek vermezse orası başka. o anneyse o da baba. sorumluluklarını bilecek. zaten yapmıyo diyip kenara çekilince adam iyice yapmayacak. mantıklı düşünün biraz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…