merhaba ,
Önce kendımı tanıtayım.175 cm-75,5 kg ve 33 yaşındayım.89 kg ile bende diyete basladım.Aslında sağlıklı beslenme demelıyım ve Ocaktan beri 13,5 kılo verdım.nacizane tavsiyelerım olacak.Birincisi hertürlü karbonhidratı kesmelisin.Pilav makarna un,şeker ve turevlerı,tuz vs. Bunları kestıkten sonra zaten gerisi çok kolay.Okudugum kadarıyla sporda yapıyorsun ,o yuzden proteın alımına dikkat et,ne az ne cok olmalı.Makarnayı savunmussun ama doktorda söylese ben artık ciddiye almıyorum -ki o diyetısyen dedıgımız kişi bana 1 ayda 6 kılo aldırdı.Sen yıne bıldıgınden şaşma ama en azından porsıyon azalt.Çok işe yarayacagını göreceksın .İlk gunler kılo yağdan gıtmez ,vucut ilk haftada ödem atar yenı beslenme alıskanlıgından dolayı çünkü her dıyette tuz kesılır ve 1 gr tuzun 200ml vucutta su tuttugunu var sayarsak ılk hafta giden sadece ödemdir ama muthıs bır motıve ve hafıfleme kaynagıdır.asıl iş yağdan yakmaktır.Sporda 25-30 dakıkadan sonra asıl yakımı baslar ve devam eder derecesı azalarak.spordan sonra mutlaka 1 bardak yarım yada yagsız süt iç.yag yakımını hızlandırıyor.1 saat yuruyus bıle çok faydalıdır.sabah aksam sureklı spor yapmak ki proteın çok alırsan kas yapar ,zararlıdır.şişersın ! oranında proteın alıp gun asırı yapacagın sporla hem yag yakarsın hemde kas oranını dengede tutarsın.birde yogurdu eksık etme öğünlerınde.özellıkle göbek bölgesı yagları yakmada fişekleyıcıdr.unutma yogurt önemli .bunlar kulaktan duyma seyler degıl.uzun arastırma ve deneme sonuclarım.ben dıyet yapmıyorum saglıklı beslenıyorum ve sureklı kılo verıp yağdan verıyorum kılolarımı .sadece çorbada tuzum olsun ıstedım ve yardımım dokunur umarım.basarılar dılerım