- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de sibelim84 arkadaşa katılıyorum. Ben de hiçbir kimsenin diyetine bağlı kalmadan sadece yediklerimden kısarak diyet yapanlardanım. Ama makarnaydı, pilav vs. tarzı şeyleri en fazla 2-3 yk yiyorum. Onu da kendime yasak koymamak için haftada bir defa felan. İşyerinde çıktığında yapıyorum bunu. Evde ise pirinç pilavı pişirmiyoruz :)
Ama bu türlü şeyleri belli bir kilo verdikten sonra yaptım. Başlarda en çok zaafın olan şeylerden kıs, vücudun alışsın. Sonra da kısıtlamalara git(özellikle karbonhidratlı şeylerde), herşeyden yemeyi düşünüyorsan ölçülü ye.
Metabolizman da yavaş değilse zaten çok aşırı kısma yemenden. Benim metabolizmam yavaştı ona rağmen çok kısmadım. Ama belli başlı şeyleri de ağzına koyma. Mesela benim zaafım çikolatalardı, ağzıma koymuyorum şuanda. Ama belli bir kiloya yine ulaşınca arada bir lokmalık olabilir.
Sonuçta insanız arada kaçamaklar da yapıyoruz, o türlü durumlarda da ertesi günü telafi et veya daha çok terletici spor yap.
Ben de 160 boya göre fazlayım.. 64 kiloyum.. idealim çok zayıflık değil de 59-60.. ben de takip edeyim seni canım ama ben bu diyete uyamam..
herşeyden tadımlık yiyeceğim..
Tabi takip edebilirsin canım.Senin işin daha kolay.Yalnız bundan sonra fazla paylaşım yapmayacağım.Çünkü ilk programa uymuyorum değiştirdim buradaki önerilere ve diğer zayıflama öykülerine bakarak.Eğer 1 Temmuz'da ulaşırsam hedefime yazarım uygulamamı.
Tamam canım ama unutma ki benim işim daha kolay değil..
Çünkü bir insanda ne kadar kilo fazla ise o kiloyu o kadar hızlı verir..
merhaba ,
Önce kendımı tanıtayım.175 cm-75,5 kg ve 33 yaşındayım.89 kg ile bende diyete basladım.Aslında sağlıklı beslenme demelıyım ve Ocaktan beri 13,5 kılo verdım.nacizane tavsiyelerım olacak.Birincisi hertürlü karbonhidratı kesmelisin.Pilav makarna un,şeker ve turevlerı,tuz vs. Bunları kestıkten sonra zaten gerisi çok kolay.Okudugum kadarıyla sporda yapıyorsun ,o yuzden proteın alımına dikkat et,ne az ne cok olmalı.Makarnayı savunmussun ama doktorda söylese ben artık ciddiye almıyorum -ki o diyetısyen dedıgımız kişi bana 1 ayda 6 kılo aldırdı.Sen yıne bıldıgınden şaşma ama en azından porsıyon azalt.Çok işe yarayacagını göreceksın .İlk gunler kılo yağdan gıtmez ,vucut ilk haftada ödem atar yenı beslenme alıskanlıgından dolayı çünkü her dıyette tuz kesılır ve 1 gr tuzun 200ml vucutta su tuttugunu var sayarsak ılk hafta giden sadece ödemdir ama muthıs bır motıve ve hafıfleme kaynagıdır.asıl iş yağdan yakmaktır.Sporda 25-30 dakıkadan sonra asıl yakımı baslar ve devam eder derecesı azalarak.spordan sonra mutlaka 1 bardak yarım yada yagsız süt iç.yag yakımını hızlandırıyor.1 saat yuruyus bıle çok faydalıdır.sabah aksam sureklı spor yapmak ki proteın çok alırsan kas yapar ,zararlıdır.şişersın ! oranında proteın alıp gun asırı yapacagın sporla hem yag yakarsın hemde kas oranını dengede tutarsın.birde yogurdu eksık etme öğünlerınde.özellıkle göbek bölgesı yagları yakmada fişekleyıcıdr.unutma yogurt önemli .bunlar kulaktan duyma seyler degıl.uzun arastırma ve deneme sonuclarım.ben dıyet yapmıyorum saglıklı beslenıyorum ve sureklı kılo verıp yağdan verıyorum kılolarımı .sadece çorbada tuzum olsun ıstedım ve yardımım dokunur umarım.basarılar dılerım