Rippling problemi ve 2. operasyon düşüncesi

Merhabalar.
Merhaba.ben benim problemim 7 ay oldu 275 yuvarlak yüksek pütürlü yüzey protez taktırdım kas altı dual planla.ama ilk zamanlar bu kadar olmasada son aylarda 4 parmak sağ göğsümdeki sağ göğsüm daha küçüktü dalgalanma oldu günlerdir ağlıyorum.yap enjeksiyonu hem geçici bi yöntem hrm pahalı.napıcagımı bilemiyorum ve göğsün altındanda sert bi şey pırtlıyo fındık kadar yardım edin bana ya

Doktorunuz ne önerdi?

Hiçbirşeyy.yerinde olsam 2 kez ameliyat olmam dedi ve bni kafama takmakla abartıgımı soyledi
Aslında bu komplikasyonun olma riski yüksek. Çünkü meme dokusu olmadığı için protezin kıvrımlarını hissetme ihtimali yüksek. Kas kalınlığı azsa ve doku yeterli değilse bazı bölgelerde bu komplikasyon zamanla gözle görülebiliyor.
Evet,yag enjeksiyonu ile bu gizlenebilir. Ama yağında erime durumu var. %100 erimez.. Bu yağın erime miktarı göz önünde bulundurularak daha fazla miktar enjekte edilirse kalan bı sorunu gizlemeye yetecektir zaten.
Siz şimdi bunu kafaya takıyorsunuzya bu işlem sonrası süreçtede kafaya takacağınız şeyler olacaktır :)) Bunu doktorunuz bildiği için operasyon yapmak istemiyor olabilir.
Dalgalanmanız ne boyutta bilmiyorum,çokmu fazla yoksa azmı bilmem ama isterseniz başka doktorlardanda fikir alın,muayene olun. İçiniz rahatlasın bence

Teşekkür ederim ilgin
Teşekkür ederim ilginiz için.ben devlette oldum hani doktorumda şirindi ama çok umarsız.yağ enjeksiyonuda alınan bölgede çukurluk fikan yapıyomuş diye bu forumda okudum zaten zayıım neremden alcaklar bide çok maliyetli bişeymi.dalgalanmanın dışında asimetride var birde meme altı kesi yerinde kola kutusu çıkıntısı gibi bastırınca içeri kaçan bi sertlik varr.1 memem kayıp ve öfke üzüntüü hepsi karıştı gitti bide bekarım ilerisinide düşünemiyorum

Birde kas altı dual plan ya spora gitsem göğüs kası geliştirmek için iyimi olur hani kası kesmiş ya gelişip üstü kapanırmı kafam çol dolu kusura bakma

Kilo alınca diyelim 5 kilo rippling elimizle hissedilirmi.bide benim kesi yerim meme altı elimle bile hissediyorum görsel olarak ztn güzel bi kesi olmadı bi tanesi kat yerinden yukarıda diğeri tam yerinde.beyazlaşan çizgi bile biraz kabarık elimşe hissediyrm.off off cok derdim var.spora gitsem göğüs kası geliştirmek için iyi olurmu kafayı bozdum çok düşünüyrm ve mutsuzum

Ripplinginin derecesini bilemiyorum,bununda seviyeleri var. İleri dereceye gidiyorsa kilo alımı çok yok etmez. Sen biraz kilo almayı dene ve gözlemle öncelikle . Ama 5 kilo fazla Kaş yaparken göz çıkartmayalım :))
Kesinin açılma yerindeki farklılık doktor hatası diyelim,ama kabarmalar senin vücudunun gösterdiği bir reaksiyon . Bunun için cildiyeye gidebilirsin,eğer doktorun ilgilenmiyorsa .. Bayanların gögüs bölgesini çok çalıştırmasını önermiyorlar hocalar..

bende yaptırmayı düşünüp hep erteleyenlerdenim. şimdi bunları okuyunca yine vazgeçtim. gögüslerimi gördükçe hemen hasteneye yatıp ameliyat olayım diyorum, bazende böyle birşey duyunca korkup bir kaç ay ara veriyorum. illa birşey çıkar mı acaba

Peki rippling olan yerde iyne batması gibi şeyler normal mi?2.kez ameliyattan korkmuyorum ağrı 1 hafta çekerim yeterki güzel olsunda napmalıyım karar veremiyorum siz olsanız 2 kez düzelmesi için olurmuydunuz aynı doktora özele gitsem çok para isterler sanırım yağ enjeksiyonuda istemiyorum.2.kez ameliyatta kesilen yerden tekrar kesceği için izlerim yine beyazlaşırmı yoksa kesik üstüne kesik dahamı kötü olur izede takmış durumdayım çık düşünmekten saçlarım aşırı dökülmeye başladı doktorumşa aynı şehirdede deilim

Foto
Fotodq atmak isterim size ama nası yollabır bilemedim kişiye özel.bide zaten çok küçük oldu 75 b bazen 80 b oluyo markaya göre bnmde gerçi meme dokum yok gibiydi

merak eden varsa son durumu bildiriyorum: İki doktorla daha görüştüm. her ikisi de kas altının bu soruna çözüm olmadığını söyledi. hatta içlerinden bir tanesi, ki oldukça adı bilinen bu konuda itibar sahibi bir doktor, kas altı tekniğini artık mecbur kalmadıkça kullanmadığını söyledi. implantın seçimi (boyutu/özellikleri) ve benim deri dokumun ince oluşunun soruna sebebiyet verdiğini düşünüyorlar. her ikisi de "daha küçük ya da sizin yapınıza daha uygun implant kullanılmalıydı" şeklinde yorum yaptı. ben de daha başından beri gereksiz büyüklükte olduklarını düşünmüştüm zaten. benim istediğim boyut bu değildi. bunu doktora çok iyi ifade etmek gerek. yani ben büyük sevmiyorum, şu halinden daha dolgun olsun yeter dediğim de bu göreceli bir ifade oluyor. nitekim dr. için hafif dolgun bir meme benim için kocaman görünebiliyor. neyse, bir de fark ettim ki moderate plus kullanılmış yani, biraz yüksek bir profil, dekolte dolgun dursun diye. ama bunlar bende hep ters tepti işte... son iki doktora şunu sordum, ben bunları çkartırsam eski haline döner mi? eğer yerine implant konmazsa meme toparlayıp eski haline dönüyormuş. çıkarttırıp yağ enjeksiyonu yaptırmayı düşünüyorum. tabi ki ürkütücü geliyor şu an bana bile, ya toparlamazsa diye çok endişeli olduğumdan henüz karar veremedim. acaba yaptıran var mı?

Aslinda size takilan protezde cc olarak cok buyuk degildi sanirim 275 ti yanilmiyorsam..demekki sizin vucudunuza buyuk geldi banada dr um rippling derinin ince olusuyla cok ilgisi var demisti..protezlerinizi cikartip yag enjeksiyonu yaptiricaksiniz eger, bir sure sonra asimetriklesip(vucud yaglari emdikce) kuculdugunu eski haline dondugunu duymustum ben. Ama tabi karar sizin, ben olsam sanirim saglik problemi yaratmiyacaksa 2. Kez vucuduma uygun protezi koydururdum. Cok gecmis olsun umarim istediginiz gibi olur hersey

Merhabalar,gögüslerinizdeki ripping durumunu ne yaptınız , değiştirdiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…