Rippling problemi ve 2. operasyon düşüncesi

canım benımde dekolte kısmımda var rippling 7. aydayım kas zarı altı yontem..zamanla kapsul olusursa duzelırmıs olusmassa boyle kalcakmıs..ameliyatın dezavantajlarından biri işte...veee tarif ettiğin yerde bendede hep hıssızlık var nolcak bılmıyorum

Merhaba.. Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim.. Benimde sağ göğsümde bir sene sonra sadece üst kısımda iki parmak dalgalanma olmuştu. Alt kısımda meme dokum vardı,B cup idim. 400 cc kas zarı altı protez kullanılmıştı. Doktorum oluşacak kapsül bu sorunu giderebilir bekleyelim demişti ama gitmedi. Sonra karnımdan alınan yağ ile o bölgeye dolgu yapıldı,sorun gizlendi. Benim üst kısımda dokum olmadıgı için,özellikle sağ göğsüm daha boş olduğu için protez iyi gizlenemedi. Kas altı olsa idi yine olurdu demişti doktorum. Çünkü gögüs kasımda ince imiş. Yap dolgusu yaptığında doktorumun aklında geçen kas kalınsa protezi kasın altına almak imiş çünkü ama ameliyata bakmış kas yeterli kalınlıkta değil... Yağ ile dolduruldu deri altı,protezin üstü desteklendi gizlendi protez yani..
Kolay bir işlem gibi görünüyor olabilir ama beklemesi sıkıntılı bir süreç. Benim sürecinden sonra birçok bu problemi yaşayan kişi yağ dolgusu yaptırdı ve çok memnun kaldırlar . Hatta bana Minnettar kaldılar sürecimi paylaştığım için
Fikrim eğer kapsül yoksa gerçekten dalgalanma olan yere dolgu yapılabilir. Yada protez kas altına alınabilir.. Pütürlü protezlerde bu sorun oluyor ama dış yüzeyi düz olan protezlerde bu sorunun olması çok zayıf. Protez değiştirilebilir..
Tavsiyem aynı doktora ameliyat olman. Neyin ne olduğunu daha iyi biliyor çünkü. Senşn için en iyisini yapmaya çalışacaktır. Kusursuz bir sonuç bekleme,kendini kötünün iyisine hazır tut..
Umarım en güzel sonuçlarla aramızda olursun canım..

Çok çok geçmiş olsun. Benim de rippling alanı o kadar büyük ki yağ enjektesinin bana iyi geleceğini sanmıyorum. Bir de şu tarafı var ki, zaten bu memeler bile çok çok büyük geliyor gözüme, tek vücutta 3 kişi gibi hissediyorum. Bir de yağ enjeksiyonu olacak olursa daha da büyüdüğünü hayal bile edemiyorum... Daha önce bu operasyonu geçirenler bir sene sonra vücudun silikonları benimsediğini ve kendinin gibi hissettiğini söylemişti ben hiç benimseyemedim. Hele sütyeni çıkarınca uyuşma karıncalanma hissi yaşıyorum. Doktorum ile iletişime geçtim. Doktorum istediğim an ne gerekli ise yapmaya hazır olduğunu söyledi. Bu da rahatlatıcı oldu benim için. Şuan için beklemedeyim. Süreci yazacağım tekrar. Çok çok geçmiş olsun tekrar...

Arzum Merhaba, çoook eski üyelerden olduğumdan sürecini tüm ayrıntıları ile biliyorum. Yine yetiştin zor günde, teşekkürler öncelikle. :) Ama ben yağ enjeksiyonu konusunda oldukça ümitsizim. Çünkü benim iki memede var ve alanları çok büyük. Konuyu açtığım mesajda verdiğm linkte ki örnektekine çok benziyor durumum. Bir de bu hali bile bana çok büyük geliyor üstüne bir de yağ enjeksiyonunu hayal dahi edemiyorum... Bunlara ek olarak rippling olan yerlerin başlangıcına dokunduğumda silikonu bariz bir şekilde hissediyorum. Sert sert elime geliyor...

Doktorum ile iletişime geçtim. İstediğim an ne gerekiyorsa yapacağını söyledi sağ olsun. Yağ enjeksiyonundan da bahsetti. Ama ben daha küçük bir protezi kas altına koydurarak ameliyatı yenileme taraftarıyım sanırım.

Süreç paylaşma konusunda sana katılıyorum. Ben yaşadığım sorunun isini o kadar araştırmama rağmen bulamamıştım. bu forumdan öğrendim... O yüzden çok kıymetli paylaşımlarımız. Tekrar teşekkürler... :)

Canım,bu işlem göğsü büyütmez. Sadece sorunlu bölgeyi tedavi eder diyelim.
En iyi kararı sen ve doktorun verirsin tabi Hakkında ne hayırlısı ise o olun canım. Güzel haberlerle aramızda ol

Ripplingle ilgili son durumu bildiriyorum: daha önce yağ enjeksiyonu yaptırdığım yerler hiç yaptırmamışım gibi eski haline döndü. 1-2 kilo da verince memenin iç ve üst kısmında daha da fazlası ortaya çıktı. sürekli baston yutmuş gibi durursam sorun yok, eğilince dalga dalga bir görüntü, berbat! silikonun bütün kenarlarını hissedebiliyorum. Doktoruma gittim yağ enjeksiyonu yapalım dedi (tekrar), bir de 3200 TL fiyat verdi. sanki bu ripplinglere ben sebep oldum! kendi hatası da değil ama şans mı diyeceğiz yani şimdi. keşke deri dokumu inceleseydi, keşke kas altı yapsaydı ya da keşke damla implant kullansaydı... belki o zaman bu sorunları yaşamazdım. İyi bir doktor ama bu gibi durumları önemsemiyor olmasından hoşlanmıyorum. 3200 TL nedir yaa, yeniden mi ameliyat oluyorum! kaldı ki bu ya enjeksiyonu işe yaramayabiliyor, nitekim öncekinde yaramadı... çok sinirlendim şu an yine

Pöh be yahu yarı ameliyat ücreti talep edecek kadar ne yaşamış bu doktor kişi. Maximum ücret nedir cidden böyle midir yağ enjeksiyon fiyatları? Şaşırdım.!

M mukumukumuk özelden de mesaj atmıştım ama aynı sıkıntıyı yaşayan diğer kullanıcılarla da paylaşmak için buradan da yazayım dedim :
geçtiğimiz günlerde başka bir doktorla görüştüm. detaylı muayene etti, kendi doktorumdan daha dikkatli inceledi yani öyle söyleyeyim, çok da güven verdi. benim işlem kas üstü idi, yaşadığım rippling, dalgalanma ve implantın hissedilmesi gibi sıkıntıların implantın kas altına alınmasıyla düzeltilebileceğini söyledi. fakat operasyon 15.000 TL!!!! benim altından kalkmam zor. birkaç doktorla daha görüşeceğim, aynı derecede güvenebileceğim ama daha düşük fiyat veren bir doktor olursa tercih edeceğim. ben ikinci operasyonu göze aldım. yeter ki düzelsin. zaman geçtikçe kusurlar artıyor ve sürekli aklım orada. biraz açık yakalı bir şey giymişsem eğilirken fln acaip rahatsız oluyorum. neyse yani, yeni yaptıracak olanlar kas üstü operasyonu iyice sorgulasın bence. daha en başından kas altı tekniği bana daha mantıklı gelmişti ama doktora bıraktım kendimi işte...

Pöh be yahu yarı ameliyat ücreti talep edecek kadar ne yaşamış bu doktor kişi. Maximum ücret nedir cidden böyle midir yağ enjeksiyon fiyatları? Şaşırdım.!
genelde bu fiyatı duyanlar yüksek buluyor. çok fazla fiyat araştırması yapmadım çünkü kesinlikle çözüm olacağını düşünmüyorum. yağ ile kapatılamayacak kadar geniş bir alan, yani tüm meme. işin aslı doktorum pek umursamadı açıkçası. implantların hissedilmesine de, biraz hissedilmesi normal dedi mesela. forumda kimseden böyle bir şey duymuyorum. memnun olanlar genelde varlığını bile unutuyoruz diyor.

bakıyorum da yakınanlar olarak ortak noktamız, kas üstü yaptırmış olmamız. kas altı yaptırıp bu sorunu yaşayan hiç duymadım. ya da denk mi gelmedi acaba....

bakıyorum da yakınanlar olarak ortak noktamız, kas üstü yaptırmış olmamız. kas altı yaptırıp bu sorunu yaşayan hiç duymadım. ya da denk mi gelmedi acaba....
Canım ben de ameliyat olmayı düşünüyorum.Ama kasaltı düşünüyorum.375 ten aşağı cc olmasın istiyorum boyum 174 çünkü. Küçük olsun istemiyom. Sen kaç milyara ameliyat oldun?

Canım ben de ameliyat olmayı düşünüyorum.Ama kasaltı düşünüyorum.375 ten aşağı cc olmasın istiyorum boyum 174 çünkü. Küçük olsun istemiyom. Sen kaç milyara ameliyat oldun?
Boyum 170 ve 390cc kullanıldı. Bana bile büyük gelmiyor. Sen 400 üstü düşün bence.

Ben izmirde 7bin tl 6 taksitle özelde oldum. 80 D cup kullanıyorum. Damla high profil koyuldu. 68 kiloyum fotolarıma bakabilirsin.
Canım bende izmirde yaşıyorum cenk tokatı düşünüyorum.İnşallah fiyat 7 bini geçmez. Teşekkür ederim fotolarına bakmama izin verdiğin için. Bunun için seni izlemek mi gerekiyo canım Bir de sen ameliyat olalı ne kadar zaman oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…